Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Lai redzētu golfu

Teju pieci desmiti golferu gatavojas sestdien "Viesturos" startēt tradicionālajā Līgo kausa izcīņā, kas arī šogad risināsies ar izteiktu labdarības noti. Veiksmīgākie dalībnieki nepaliks bez balvām, taču vēl viens ieguvējs no īpašā nolikuma sacensībām būs mazais Kristofers, kam golferu maksājumi varētu palīdzēt reiz paša acīm ieraudzīt, cik skaista spēle ir golfs.

Jau trešo gadu pēc kārtas golfa laukums "Viesturi" un tā īpašnieks Igors Mališkovs rīko labdarības Līgo kausa izcīņu, lai mobilizētu golferus saziedot naudu kādam Jaunmārupes bērnam, kuram nepieciešama dārga ārstēšanās. 

Tajā pat laikā arī paši spēlētāji ar īpaša sacensību nolikuma palīdzību varēs tiekties uz rezultātiem, kas būtu pasaules klases meistaru cienīgi.

Kā jau Līgo kausā ierasts, par atsevišķi samaksu, kas nonāks kopējā ziedojumu kasē, neizdevušos sitienus varēs padarīt nebijušus un atkārtot. Iespējas būs visdažādākās cenā no diviem līdz 10 latiem. Arī soda punkti par noteikumu pārkāpumu neatspoguļosies vis spēlētāja rezultātā, bet gan ziedojumu sarakstā - katrs soda punkts būs 10 latu vērts.

Labi pavadīts laiks šoreiz var palīdzēt divus gadus vecajam Kristoferam, kam attīstījusies acs tīklenes atslāņošanās, tāpēc puisītis ir neredzīgs no dzimšanas. Viņš jau ir pārcietis sešas acu operācijas, kuru rezultātā Kristofers jūt gaismu un tumsu, tomēr vēl neredz. Turklāt priekšlaicīga piedzimšana un redzes iztrūkums kavē viņa pilnvērtīgu attīstību, tāpēc ļoti svarīgi tieši šajā vecumā palīdzēt attīstīt viņam redzes, runas un kustību spējas, kam vajadzīgas prāvākas finanses, nekā vecāki var atļauties.

“Šodien, varbūt vairāk nekā iepriekš, kādam golfa laukuma kaimiņu bērnam ir nepieciešama mūsu un sabiedrības palīdzība,” saka "Viesturu" ģenerāldirektore Sandra Opite. 

Šogad Līgo kausu atbalsta un pasākuma sarīkošanā palīdz arī “DnB Nord banka” un “Direktoru skola”, kas kopā ar Igoru Mališkovu gādās par dalības maksu, green fee un visu lieliskai noskaņai nepieciešamo, savukārt golfa spēlētāji turnīrā iesaistās ar reģistrācijas ziedojumu 20 latu apmērā.

Starts paredzēts visiem kopējs plkst. 11. Savukārt no plkst. 13 notiks golfa apmācība un sacensības tiem, kuri vēl tiecas uz golfa ieskaitīšanu savos hobijos. No plkst. 15 golfa spēlētāji un viesi baudīs jaukus “Country Grill” restorāna ēdienus un baudīs dzīvo mūziku, kā arī varēs ieskatīties "US Open" notikumos televīzijā.

Pēdējās izmaiņas , 19.06.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē