Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Panākumi uz ūdeņiem

Nav zināms, vai vecais Noass ceļojumam šķirstā bija paņēmis līdzi golfa nūjas, taču šo svētdien turnīri risinājās apstākļos, kas viedajam vīram varētu būt daudzmaz pazīstami. Nebeidzamo lietus straumju dēļ "Viesturu" Kluba kausa izcīņa noslēdzās ar deviņu bedrīšu izspēi, bet Salienā ūdens nespēja noskalot no laukuma "ISL Charity Classic" dalībniekus.

Brāzmainam vējam ar nerimstošu aizrautību raustot golferu lietussargus un dažādu pretūdens tērpu piesegtās nervu stīgas, "Viesturos" spēlētāju lielākās daļas lēmums bija pielikt punktu pēc pirmā deviņnieka. Daži bija gatavi spēlēt arī otro devītnieku, vēl kāds pazuda jau pirms pamirkušajās rezultātu kartiņās ierakstīt deviņus ciparus, bet lietas būtību tas neizmainīja.

Iespējams, pilnu otro deviņnieku nevarētu pabeigt arī laukuma stāvokļa dēļ, jo zemākajās vietās jau pirms tam sāka veidoties visai plašas ūdens zonas. Savukārt pretvēja spēku raksturo fakts, ka Vilis Krištopans balvu par tālāko sitienu 5. bedrītē saņēma pēc bumbiņas raidīšanas tikai savus 10 metrus tālāk par dīķa tālāko punktu.

Kausu izcīņai aprobežojoties ar sprintu deviņās bedrītēs, kungu konkurencē vislabāk veicās Kasparam Gabrānam, kurš vēlreiz apliecināja, ka ar basketbolus saistītiem ļaudīm "Viesturos" veicas. Atliek pieminēt, ka pirms divām nedēļām SEB bankas kausa izcīņā uzvarēja Gundars Rauza.

Šoreiz labāko trijniekā iekļuva arī Guntis Gailis un Vjačeslavs Kuziščins, kurš bija labākais kluba biedru ieskaitē. Savukārt Gailis bija labākais no kluba senioriem.

Dāmām nepārspēta palika Zaiga Pīlādze, apsteidzot otrās vietas ieguvēju Skaidrīti Verbicku, kura atzina, ka tikai uz Rīgu spēlēt atbraukušās draudzenes Vitas Priedītes dēļ uzticīgi pildījusi iepriekš pausto apņemšanos doties laukumā un spēlēt. Pīlādze uzvarēja kluba kundžu ieskaitē, bet Verbicka bija labākā no kluba dāmām.

Tikmēr Salienā "ISL Charity Classic" dalībnieki rīkotāju enerģijas dziras spēcināti, finišēja pilnā sastāvā. Lai uzturētu spēlētājos vairāk sausuma un siltuma, uz vietas Salienā tika savāktas visas lietus drēbes un lietussargi, ko izdalīja golferiem laukumā.

Balvas "ISL Charity Classic" dalībniekiem pagādāja ne viens vien sponsors, bet pirmās vietas ieguvēji (Drengers/Gerhards/Sprūde/Bibity) komandu scramble spēlē katrs no "airBaltic" saņēma divas biļetes pašu izvēlētam ceļojumam uz galamērķi, kas ir šīs lidkompānijas maršrutā.

Kopumā startēja 11 komandas, pierādot, ka ar lietus slapjumu vien kārtīga golfera spēlēt gribēšanu nekādi neapslāpēt. Līšana mitēšoties jau naktī uz pirmdienu, taču vienā pašā svētdienā vien no debesīm varētu būt nogāzusies puse no mēneša nokrišņu normas.

Pēdējās izmaiņas , 14.06.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē