Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Kats paliek nesasniegts

Izspēlējot otro kārtu Lielbritānijas dāmu amatieru čempionātā, rezultātu neizdevās uzlabot Laurai Jansonei, tādējādi netiekot pāri katam. Tāpat kā sacensību pirmajā dienā Jansone nospēlēja ar +6 virs PAR atbilstošiem 79 sitieniem. Gana lielam konkurentu skaitam izdevās nospēlēt labāk, aizņemot 64 vietas izslēgšanas kārtā.

Galīgajā vietu sadalījumā divu dienu summā Jansone ar +12 virs PAR ļoti nopietnā konkurencē dalīja 97. vietu 137 dalībnieču konkurencē. Otrās dienas rezultātu kartiņā Jansonei bija divi bērdiji, seši bugiji un divkāršs bugijs. Pārspēlē par pēdējām vakancēm izslēgšanas turnīrā varēja iekļūt ar +8 virs PAR.

Turnīra otrā diena atgādināja, ka arī "Royal St David's Golf Club" laukumā ar izcilu rezultātu 18 bedrītēs var būt par maz lieliem sasniegumiem. Pēc pirmās dienas vadībā bijusī īriete Aedin Murphy nospēlēja ar +7 virs PAR un palika ārpus labāko desmitnieka.

Vēl smagāk gāja Īrijas amatieru čempionei Lisa Maguire, kura finišēja ar +10 virs PAR. Aiz kata robežas palika arī Anglijas amatieru čempione Charlie Douglass ar +9 virs PAR.

Atšķirībā no otrdienas otrajā kārtā bija pierimis brāzmainais vējš, taču rafa pamatīgumu tas nekādi neietekmēja. Šāda līmeņa turnīrs par vēl jo smagāku pārbaudījumu var kļūt tādēļ, ka pirmie starta laiki bija jau pusseptiņos no rīta.

Vislabāk divāk kvalifikācijas kārtās sekmējās Arizonas valsts universitātes spānietēm Carlota Ciganda un Azahara Munos, kuras sasniedza -8 zem PAR. Precīzāk, Munoz jau augstskolu absolvējusi, un pēc "US Open" kļūs par profesionāli.

Lielbritānijas dāmu amatieru čempionāta rezultāti (2.diena): http://info.lgu.org/tic/tmscores.cgi?tourn=BA09~season=2009~params=P*2ESC~

Pēdējās izmaiņas , 10.06.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē