Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Ozo sezonas smarža

Nedēļas nogalē, protams, var vēl paspēt aizbraukt kaut kur paslēpot, taču golferiem ir arī cita iespēja, kas vēl jo aktuālāka kļūst nu jau tuvās sezonas sakarā. „Ozo Golf Club” jaunās sezonas pirmā ieskaņa būs sestdien paredzētā kluba mājas, un līdz ar to arī pro veikala atvēršana.

 

Pirmā aprīļa jokus varēs stāstīt kluba mājas restorānā, kas arīdzan būs atvērts. Līdz treniņlaukuma atvēršanai kluba mājas darbalaiks būs no plkst. 9 līdz 19.

 

Tiem, kam jau dikti kārojas patrenēties, vēl nedaudz jāpaciešas. Sniegs jau ir pārvērties ūdenī, ko no treniņlaukuma sūknē prom. Ir reālas cerības, ka treniņlaukums pirmos golferus varētu uzņemt ap 7.aprīli.

 

Spēlēšanai „Ozo Golf Club” varētu atvērties Lieldienu nedēļas nogalē – provizoriskais datums ir 14.aprīlis. Ja ziema bez liekas tielēšanās uzreiz svērsies uz vasaras pusi, tas varētu notikt arī ātrāk.

 

Lai pamudinātu golferus jaunu sezonu sākt ar svaigu un cerīgu inventāru, „Ozo Golf Club” pro veikalā līdz aprīļa vidum būs spēkā akcija, kuras piedāvājums redzams zemāk.

 

Pērkot jebkuru X460 Driver modeli  

no 1. – 15. aprīlim,

saņemsiet 12 HX Hot vai HX Pearl Callaway bumbiņas  

un X Series cepuri dāvanā!!!

Pēdējās izmaiņas , 29.03.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē