Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

"LMT Open" veiksmīgs arī saimniekiem

Arī šogad "LMT Open" nebija lemts kļūt par Latvijā pirmo turnīru, kurā kāds ieguvis lielo hole in one balvu, taču labi rezultāti neizpalika, turklāt ļoti veiksmīgi izdevās nospēlēt arī abiem galvenajiem turnīra atbalstītājiem Jurim Bindem un Andrim Forstmanim. Arī laika apstākļi dienas gaitā pamazām piekāpās golferu neatlaidībai, līdz no rīta līņājošo lietutiņu aizstāja arī pa kādam spožam saulstaram.

Spēcīgākajā handikapu grupā uzvarēja viens no centīgākajiem junioriem Gustavs Jankavs, apliecinot veco patiesību, ka ieguldītais darbs nekur nepazūd, un bez atdeves nepaliek. Uzvarētāja rezultāts bija 43 stableford punkti, bet otrais ar 40 punktiem finišēja Ilmārs Naglis juniors, apsteidzot trešo laureātu Johnny Fanello.

Dāmām nepārspēta ar 38 punktiem palika Daiga Puisīte, kam kompāniju labāko trijniekā sastādīja Santa Puče un Diāna Lediņa.

Savukārt LMT viceprezidents Andris Forstmanis ar 43 punktiem uzvarēja otrajā handikapu grupā kungiem, kur LMT prezidents Juris Binde ar 42 punktiem ieņēma godalgoto trešo vietu. Uģis Drengers arī savāca 43 punktus, tomēr ne tik veiksmīgs finišs viņam neļāva apsteigt Forstmani.

Atsevišķu balvu par labāko rezultātu sitienu spēlē saņēma Vitauts Tučkus, kurš spēja 18 bedrītes izspēlēt ar +6 virs PAR.

Lieli sirdēsti par neizdevušos hole in one nevienam gan nebija, jo tuvāk par metru no karoga pēc pirmā sitiena 13. bedrītē neesot palikusi neviena bumbiņa. Notikumiem "Ozo Golf Club" laukumā varēja sekot videotiešraidē portālā esports.lv, kas arī ir līdz šim nebijis notikums golfa attīstībā Latvijā.

Pēdējās izmaiņas , 06.06.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē