Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Divi kausi Fanello

Ar "Viesturu" laukumu gandrīz vienlīdz senajā turnīrā svētdien vislabāk veicās Johnny Fanello, kurš kļuva par divu SEB bankas kausu ieguvēju, paliekot nepārspēts gan HCP neto ieskaitē, gan sitienu spēlē. Neraugoties uz lielisko dienu, saulei pat nedaudz pārcenšoties ar golferu sildīšanu, sacensību gaitā ne reizi vien tika pārbaudīts spēlētāju raksturs, jo gaisīgākās stableford spēles vietā šoreiz bija jācīnās HCP neto ieskaitē.

Fanello vienīgais laukumu izspēlēja zem 80 sitieniem, un HCP neto ieskaitē spēcīgākajā kungu grupā viņš uzvarēja ar savam PAR atbilstošiem neto 70 sitieniem. Savukārt ar 74 punktiem varēja gan ieņemt 2. vietu, gan palikt piektais, un tālāko laureātu hierarhijā šoreiz visu izšķīra spēlētāju handikapi. Otrais bija Guntars Dobelis, bet trešais - Ilmārs Naglis juniors.

Dienas labākais neto rezultāts - 65 sitieni - tika sasniegts otrajā HCP grupā kungiem, kur uzvarēja Gundars Rauza. Turpretim atsevišķajā senioru ieskaitē visus apspēlēja Lehs Luginskis.

Dāmām neto ieskaitē konkurentes apsteidza Jūlija Lāce, bet otrā bija Sandra Opite, kura uzrādīja labāko rezultātu sitienu spēlē, tātad jau otro dienu pēc kārtas kādā turnīrā tiekot pie galvenās balvas.

Par tradīcijas uzturēšanu un turnīra sarīkošanu golferi bija pateicīgi SEB bankas viceprezidentam Kazimiram Šļakotam, pretim saņemot solījumu, ka, neraugoties ne uz kādām iespējamām ekonomikas vētrām, tradīcijas turpināsies, un visi būs gaidīti arī uz nākamajām sacensībām pēc gada.

Pēc dažādiem turnīriem bagātās nedēļas nogales katrs ir aicināts izteikties par savas spēles izvērtējumu sezonas sākuma daļā, atbildot uz 'Aktuālo jautājumu'.

Pēdējās izmaiņas , 31.05.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē