Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Opite uzvar Blondīņu turnīrā

Izceļoties ar jauninājumiem, "Viesturi" vienmēr ir bijuši pionieri dažādu jaunu turnīru aizsākšanā. Tā arī šodien izsludinātajā Blondīņu dienā Latvijā Sandra Opite plkst. 13.30 izdarīja pirmo sitienu Blondīņu Golfa turnīrā www.goblonde.lv . Un turnīra noslēgumā Opite arī saņēma uzvarētājas balvas!

Blondīņu turnīrs jau ar pirmo reizi kļuva internacionāls, jo piedalījas golfere no Zviedrijas Inga Petersone, kura ieguva 2. vietu. Pirmās vietas ieguvējai Opitei pienācās dāvanu kalns un Blondīņu golfa turnīra ceļojošā balva - Cepure. Tātad uz gadu Opite ir galvenā golfa blondīne Latvijā.

Trešo vietu turnīrā ieņēma Indra Eniņa.

Blodīņu turnīrs jau ir izsludināts par paliekošu tradīciju, un nākamie mači paredzēti 2010. gada maija pēdējā sestdienā. Pieaugot konkurencei dāmu piesaistīšanā, "Viesturi" jau plāno nākamo turnīru Brunetēm un principiālu mačsacīksti starp Blondīnēm un Brunetēm. Par datumiem un turnīru oficiālo formātu tik paziņots atsevišķi.

Jāpiebilst, ka "Viesturu" golfa turnīrs kopā ar tenisu bija tikai viens no diviem sporta veidiem šī gada Blondīņu dienu programmā, un par tās norisi, tātad arī golfa turnīru, raksta pasaules prese un ziņu aģentūras.

Pēdējās izmaiņas , 30.05.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē