Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

SEB bankas kauss ar laureātiem

Svētdien risināsies viens no "Viesturu" laukuma "ilgdzīvotāju" turnīriem - SEB bankas kausa izcīņa, kurā piedalīsies arī ne viens vien golferis, kam panākumus šajos mačos izdevies gūt iepriekšējos gados. Starts visiem dalībniekiem būs kopējs (shotgun) plkst. 10.

Pirms pavisam nedaudz gadiem SEB bankas (tolaik vēl SEB Unibankas) turnīrā uzvaras svinēja Laura Jansone un Māra Puisīte, kam nu jau izdevies pakāpties ļoti tuvu amatieru golfa visaugstākajam līmenim, un meitenēm tagad jāgatavojas nopietnām cīņām starptautiskā līmenī. Piemēram, Jansone jūnija pirmajā pusē vienā no Velsas slavenākajiem links laukumiem "Royal St. David's" startēs prestižajā Lielbritānijas dāmu amatieru čempionātā.

Taču savas intriģējošas cīņas neizpaliks arī "Viesturos",  kur no iepriekšējo gadu laureātiem šoreiz laukumā gatavs doties gan turnīra patrons, SEB bankas viceprezidents Kazimirs Šļakota, gan vēl viens ar SEB tieši saistīts 2007. gada uzvarētājs Armands Krāģis.

Tāpat ierindās solās būt Arvīds Pīlādzis, kam vienu no SEB bankas kausiem izdevās izcīnīt pirms gada, un Andris Rodze, kura īpašumā vēl ir trofeja ar "Unibankas" vārdu. Arī Oskars Bērziņš pirms pāris gadiem bija labākais savā handikapa grupā, tā kā daudziem dalībniekiem par šo turnīru jau ir labas atmiņas.

Savu artavu turnīra veiksmīgā norisē jau pielikuši sinoptiķi, solot, ka SEB bankas kauss būs īstas vasaras, nevis pavasara sacensības. Svētdien gaiss sasilšot līdz jūlija cienīgiem 26 grādiem, un visu dienu spīdēšot saule.

Pēdējās izmaiņas , 29.05.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē