Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Gaida aprīļa žurnāls

Pēc pirmajiem pavasara lietiem īstais laiks ir parādīties „Golfs.lv” aprīļa numuram. Nekādu joku – vēlākais 1.aprīlī žurnāls ieņems savu nu jau ierasto vietu tirdzniecības vietās. Iespējams, naskākie tirgotāji to piedāvās jau piektdien.

 

Jaunā numura lielajā intervijā par sevi, „Mercedes” un golfu spriež „Domenikss” īpašniece un direktore Benita Sadauska, ar pirmo pieteikumu savai pirmajai sezonai nāk klajā „Saliena Golf”, bet Mārtiņš Šternbergs stāsta ne tikai par nonākšanu līdz grīnkīpera amatam, bet arī atklāj daudz kā interesanta no „Ozo Golf Club” tapšanas vēstures.

 

Vēl lasiet par valmieriešu ceļojumu uz Kubu, ko vainagoja Jurģa Ābeles iesistais hole in one „Varadero Golf Club” laukumā.

 

Tāpat lasāms plašāks apskats vēsta par specifisko golfa valsti Japānu, „World Golf Championship” batālijām un citām ne mazāk interesantām tēmām.

Žurnāls nopērkams „Narvessen” un „Plus punkts” tirdzniecības vietās, "Statoil" uzpildes stacijās, kā arī dižākajos lielveikalos.

Bez rūpēm turpinās dzīvot „Golfs.lv” abonenti. Tie, kuri vēl nav uz žurnālu parakstījušies, var to izdarīt jebkurā laikā. Abonēt izdevumu joprojām iespējams abonēšanas centros „Diena” vai to mājas lapā www.acd.lv , "Latvijas Pastā" un žurnāla redakcijā.

 

Pēdējās izmaiņas , 31.03.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē