Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Dāmām uzsmaida saule

Pavasara Ziedu kausa dalībnieces svētdien "Viesturos" varēja gozēties spožās saules staros, izspēlējot īpašu turnīru dāmu konkurencē. Dažādu ziedu tēmām pieskaņoti tērpi krāšņoja sacensības, kurās vislabāk veicās Gintai Ozoliņai.

Rīkotāji bija izpildījuši solījumu izdzenāt mākoņus, turklāt ar tādu centību, ka arī tālu aiz "Viesturu" robežām diena izvērtās patīkami jauka un saulaina. Dāmas atsaucīgi uzņēma patīkamās laika apstākļu izmaiņas, un dalībnieču skaits Sieviešu golfa kluba rīkotajās sacensībās iesniedzās trešajā desmitā.

Lai iekļūtu laureātos, šoreiz bija par maz nospēlēt labāk par savu handikapu. Ozoliņa par pirmās vietas ieguvēju kļuva ar 39 stableford punktiem, bet otrā ar tikpat bagātīgu guvumu pēc papildu rādītāju izvērtēšanas bija Mārīte Kāpostiņa, kura arīdzan izcēlās ar tālāko izsitienu 8./17. bedrītē.

Uz trešo vietu ar 37 punktiem pretendēja Aija Krištopane un Skaidrīte Verbicka. Veiksmīgāk izspēlētais otrais aplis labāko trijniekā iecēla Krištopani.

Ilgāk dāmām nācās pacīnīties par papildu balvu, kas pienācās par tuvāko trāpījumu karodziņam 2./11. bedrītē. Izrādījās, ka divos apļos nevienai ziedu fejai bumbiņu ar pirmo sitienu uz grīna neizdevās trāpīt. Sekoja 'soda sitienu' sērija, visām dalībniecēm piedaloties pārspēlē. Pirmajā mēģinājumā grīns vēlreiz bumbiņas neņēma pretim, bet nākamajā sērijā beidzot punktu balvu sarakstam pielika Ingemāra Jansone.

Nākamie mači "Viesturos" ceturtdien būs kungiem, kuri sacentīsies sezonas tūres 2. posmā, bet svētdien jau absolūti visi tiks gadīti uz "SEB bankas" kausa izcīņu.

Pēdējās izmaiņas , 24.05.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē