Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Uzvarētāju punkti piektajā desmitā

Tikai ar vairāk nekā 40 stableford punktu guvumu sestdien Salienā varēja pamatoti pretendēt uz uzvaru kādā no "PK Serviss Open" ieskaites grupām. Labāko handikapu grupā kungiem tas izdevās Intam Krastam, dāmu konkurencē uzvarēja Anna Diāna Švanka, bet otrajā HCP grupā kungiem nepārspēts palika Juris Sprūde.

Krasts uzvarēja ar 42 punktiem, par divu sitienu tiesu apsteidzot Pēteri Cīmani, kurš arī pirms nedēļas Kluba laukumā finišēja otrais Kapteiņa dienas turnīrā.

Švanka bija labākā no septiņām dāmām, tiekot pie 43 punktiem un izcīnot vēl vienu balvu arī par tālāko izsitienu. Savukārt Sprūde kungu otrajā HCP grupā uzvarēja ar 43 punktiem, bet Uģis Drengers un Modris Salgus ar 39 punktiem šoreiz varēja tikai sadalīt attiecīgi otro un trešo vietu.

Turnīru sezonas turpinājumā dāmas svētdien "Viesturos" sacenstīsies Pavasara Ziedu kausa izcīņā. Cerams, lietus jau sestdien būs padarījis visu, kas vajadzīgs, bet svētdien noderētu silta saule, lai ziedi varētu uzplaukt pilnā krāšņumā. Starts dāmām būs kopējs plkst. 11.

Pēdējās izmaiņas , 23.05.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē