Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Tālākais Kapteiņa karogs Rūdam

Kapteiņa diena sestdien Salienā izpelnījās dalībnieku atzinību par sacensību formātu, taču visprasmīgāk savā labā to spēja izmantot Ģirts Rūda, kurš ar savam slopētajam handikapam atbilstošu sitienu skaitu spēja izspēlēt apaļas 19 bedrītes. Dāmu konkurencē labākā bija 18. bedrītes fērvejā finišējusī Ingrīda Smalkā, izcīnot karjerā savu pirmo kausu.

Uz 19. bedrītes pašas maliņas bumbiņa palika pēc Pētera Cīmaņa pēdējā sitiena, kas viņam nozīmēja gūtu 2. vietu, bet Armands Krāģis labāko trijnieku noslēdza uz tā paša grīna pusotru metru no karoga.

Visu finišētāju atstātie karodziņi satilpa četru bedrīšu garumā. Ja labākie cerību uz uzvaru neatmeta vēl otrajā aplī, spēlējot 1. bedrīti, tad tie, kam veicās vismazāk, savu finiša zīmi atstāja uz 16. bedrītes grīna. Visiecienītākā vieta dzelteno karodziņu iespraušanai gan bija 18. bedrītes fērvejs, turklāt tuvāk uz grīna pusi.

Ar Salienas kapteiņa Vilmāra Jansona atbalstītā turnīra noslēgumu (skat. 'Dienas foto') ilga pauze Kluba laukuma turnīru kalendārā gan neiestājas. Jau pēc nedēļas turpat risināsies "PK Serviss Open", un sagaidāms, ka klimats jau būs vasarīgāks, mudinot golferus arī savu spēli padarīt arvien priecējošāku.

Pēdējās izmaiņas , 16.05.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē