Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Naglis un Gavrilova bez balvām mājās nebrauc

Vēl ne reizi šosezon "Viesturos" notikušajās nedēļas nogales sacensībās bez balvām nav palikuši divi spēlētāji, kas tradīcijas turpināja arī sestdien "Hansab Open" turnīrā. Gan Ilmārs Naglis seniors ar uzvaru spēcīgākajā kungu HCP grupā, gan Lidija Gavrilova ar 3. vietu labāko handikapu dāmu grupā, trešo reizi trijos mačos finišēja labāko trijniekā.

Naglis seniors "Viesturu" sezonas atklāšanas turnīrā un Ģimeņu kausa 1. posmā kopā ar Nagli junioru bija otrais, bet šoreiz ar 40 stableford punktiem viņš izrādījās konkurentiem nesasniedzams. Tuvākais Nagļa seniora sekotājs bija par diviem punktiem atpalikušais Igors Lipskis, tikmēr trijnieku noslēdza Andris Cinis ar 36 punktiem.

Savukārt Gavrilovu spēcīgāko dāmu konkurencē apsteidza divas juniores - uzvarēja Linda Dobele, bet Ieva Čače izcīnīja 2. vietu. Dāmām otrajā grupā labāk par visām konkurentēm nospēlēja Krista Čače.

Kungiem otrajā HCP grupā otro uzvaru divos individuālajos turnīros guva Miks Zvejnieks, turklāt abas reizes savācot vairāk par 40 stableford punktiem. Trešajā HCP grupā arī otro uzvaru sezonā guva Aleksandrs Grigorjevs, kam pirms nedēļas tikpat labi veicās Ģimeņu sacensībās.

Ārpus konkurences spēlēja Dāvis Puksts - viņa piederību profesionāļiem apliecināja draivs 5. bedrītē, kas teju par simt metriem pārsniedzis labākā amatiera šai elementā Nagļa seniora iespēto.

Saules jaudas gan visai sestdienai nepietika, un dienas otrā puse atgādināja, ka līdz vasaras turnīriem vēl mazliet jāpagaida. Nākamajā nedēļas nogalē "Viesturi" sacensību ziņā gan būs tikai dāmu rīcībā svētdien paredzētajam Pavasara Ziedu kausam.

Pēdējās izmaiņas , 16.05.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē