Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Krištopaniem divas balvas

Divas balvas Ģimeņu kausa izcīņas 1. posmā svētdien "Viesturos" guva Vilis un Kaspars Krištopani - scramble sitienu spēlē viņi bija labākie, bet HCP neto ieskaitē pakāpās līdz 2. vietai, piekāpjoties tikai Tatjanai un Aleksandram Grigorjeviem. Šosezon kopumā paredzēti četri ģimeņu sacensību posmi, tādēļ iespēja revanšam vēl būs arī pārējām komandām.

Grigorjevi handikapa ieskaitē uzvarēja pārliecinoši, 18 bedrītes izspēlējot ar neto 62 sitieniem. Otro vietu guvušajiem Krištopaniem un vēl divām komandām bija pa 66 neto sitieniem, taču zemāks handikaps augstāk pavirzīja labākā stroke rezultāta īpašniekus, kam sekoja Lidija un Vitālijs Gavrilovi, kā arī Guntars Dobelis un Inga Redliha.

Sitienu spēlē Krištopani finišēja ar 73 sitieniem un par viena punkta tiesu apsteidza Ilmāru Nagļu seniora un juniora komandu. Trešie ar 75 sitieniem bija Guntis un Ralfs Šantari.

Ģimeņu turnīrā pienācās arī dažas individuālas balvas - Lidija Gavrilova ar pirmo sitienu trāpīja vistuvāk karodziņam 2./11. bedrītē, bet Miks Zvejnieks to pašu paveica 7./16. bedrītē. Ar tālākajiem draiviem izcēlās Tatjana Grigorjeva (8./17. bedrītē) un Guntis Šantars (5./14. bedrītē).

Otrais Ģimeņu kausa posms "Viesturos" notiks 20. jūnijā.

Pēdējās izmaiņas , 10.05.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē