Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Krista iekļūst izslēgšanas kārtā

Spānijas atklātajā čempionātā juniorēm Krista Puisīte pēc ceturtdien izspēlētās otrās kārtas iekļuva izslēgšanas turnīrā un turpinās cīņu match-play formātā, cenšoties jau sezonas pirmajā pusē papildināt savu golfa CV ar vēl kādu spožu ierakstu. Otrajā kārtā ievērojami labāk nospēlēja arī Māra Puisīte, taču kata šķēres viņu atstāja pirmo aiz svītras.

Krista divu kvalifikācijas kārtu summā ieņēma 22. vietu, it kā pakāpjoties pietiekami augstu, lai vismaz pirmajā kārtā netiktos ar kādu no galvenajām favorītēm. Tomēr 1/16 finālā Latvijas amatieru čempioni gaidīs holandiete Marieke Nivard (HCP +2,9), kura bija līdere pēc pirmās dienas, toties otrajā kārtā nospēlēja par vienu sitienu sliktāk nekā Krista. Match-play formāts ir gana neprognozējams, un paredzēt drošu uzvaru Kristas pretiniecei ir krietni pāragri.

Otrajā kārtā Kristas rezultāts bija 76 sitieni (+4 virs PAR), tātad par vienu sitienu labāk nekā pirmajā sacensību dienā. Interesanti, ka Kristas un Marieke duets laukumā varētu būt vienīgais, kas nepārmīs kādu vārdu spāniski. No citvalstu golferēm tikai viņas abas un vēl divas Francijas juniores iekļuva play-off, kur pārējās dalībnieces būs spānietes un pāris Meksikas spēlētājas.

Savukārt Māra Katalonijā otrajā dienā nospēlēja ar 77 sitieniem (+5 virs PAR), tomēr summā "Golf Montanya" laukumā iekrātais +14 virs PAR bija viena sitiena tiesu par daudz, lai spēlētu izslēgšanas kārtā.

Gan piektdien, gan sestdien turnīrā notiks pa divām izslēgšanas kārtām, bet finālistes cīnīsies svētdien.

Spānijas atklātā junioru čempionāta rezultāti (pēc 2. dienas): http://www.golfspainfederacion.com/pdf/notas/ctointespjunfem0209.pdf

Pēdējās izmaiņas , 07.05.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē