Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Krista Spānijā sāk ar trešo desmitu

Pēc trešdien Spānijas atklātajā čempionātā juniorēm aizvadītās pirmās sacensību dienas Krista Puisīte dala 23. vietu, bet viņas jaunākā māsa Māra ieņem dalītu 41. vietu 67 dalībnieču konkurencē. Ceturtdien sacensības turpināsies ar otro kvalifikācijas kārtu, kam sekos izslēgšanas spēles match-play formātā.

Spānijas atklātais čempionāts juniorēm notiek netālu no Barselonas "Golf Montanya" laukumā. Saimnieki to raksturo kā klasisku PAR 72 (slope 124) laukumu, kas īpaši lepojas ar reljefiem un sarežģītiem grīniem. Laukums neizceļas ar īpašu distanci, toties liekot īpaši piedomāt pie spēles stratēģijas.

Turnīra izslēgšanas kārtā iekļūs 32 labākās spēlētājas, tātad Kristai ir visas izredzes noturēties pietiekami augstu, lai sacensības nebeigtos pēc divām dienām, bet Māra vēl var pakāpties augstāk, un arī iekļūt match-play. Pēc pirmās dienas vietai 32 spēcīgāko dalībnieču pietika ar +7 virs PAR.

Krista pirmo kārtu izspēlēja ar 77 sitieniem (+5 virs PAR), savukārt Māras rezultāts bija 81 sitiens (+9 virs PAR). Līdere holandiete Marieke Nivard vienīgā nospēlēja zem PAR, finišējot ar 71 sitienu.

Izslēgšanas turnīrs noslēgsies svētdien, kad arī kļūs zināma Spānijas junioru čempione.

Spānijas atklātā junioru čempionāta rezultāti (pēc 1. dienas): http://www.golfspainfederacion.com/pdf/notas/ctointespjunfem0109.pdf 

Pēdējās izmaiņas , 06.05.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē