Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Otepe paliek bez kluba mājas

Neraugoties uz visām likstām, 1. maijā igauņi plāno sākt sezonu Otepes laukumā, kur pēc nesenā ugunsgrēka lepnā kluba māja pārvērtusies krāsmatās. Pie vainas bijis netīrīts skurstenis. Ja patur prātā “Otepaa Golf” finanšu problēmas, ne tikai sazvērestības teoriju piekritēji varētu izvirzīt arī citas ugunsnelaimes versijas.

Uguns posta darbus pastrādājis naktī uz 18. aprīli, nodarot aptuveni 10 miljonu kronu (450 000 latu) zaudējumus. Eksperti konstatējuši, ka uguns izcēlusies virtuvē, un pēc tam spēcīgā vējā pārmetusies uz jumtu.

Otepē sola golferus uzņemt tikpat atsaucīgi kā pērn – telpas viesu apkalpošanai ir nodrošinātas, un arī no līdzpaņemtām maizītēm nevajadzēšot pārtikt. Igaunijas mediji vēsta, ka izdedzis kluba mājas otrais stāvs un bojāts jumts, taču fotogrāfijās redzams, ka augstāk par pirmo stāvu slienas vairs tikai skurstenis un dažas apdegušas konstrukcijas.

Neviena cietušā ugunsgrēkā, laimīgā kārtā, nebija.

Igaunijā par „Otepaa Golf” restrukturizācijas plāniem gan lemj tiesa, jo kompānijai ir uzkrāts 800 000 kronu (36 000 latu) nodokļu parāds, kam vēl pieskaitāmi soda procenti.

Pēdējās izmaiņas , 27.04.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē