Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Sola vasarīgu nedēļas nogali

Ja aukstie rīti un ledainais vējš līdz šim mudinājis apdomāt, vai iziešanu laukumā neatlikt uz mazliet vēlāku laiku, tad šī nedēļas nogale beidzot solās būt piemērota arī komforta golfa cienītājiem. Brīvdienās gaisa temperatūra pakāpsies līdz gluži vasarīgiem grādiem, un vējš pūtīs no siltās dienvidu puses.

Brīvdienās gaidāms ne tikai silts, bet arī saulains laiks. Gaisa temperatūra svētdien pēcpusdienā var paaugstināties līdz pat +21 grādam, prognozē sinoptiķi.

Piektdien, kad tiek prognozēts neliels mākoņu daudzums bez nokrišņiem, vēl pūtīs mērens ziemeļu vējš, bet gaiss jau sasils līdz +12..+15 grādiem.

Sestdien un svētdien gaidāms sauss un pārsvarā skaidrs laiks, un vējš iegriezīsies no dienvidiem. Ja sestdienas naktī gaisa temperatūra vēl pazemināsies līdz 0..+5 grādiem, tad dienā gaiss iesils līdz +15..+19 grādiem.

Svētdienas naktī jau gaidāmi +3..+8 grādi, bet dienas laikā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +17..+21 grādam. Paredzams gan, ka svētdien pastiprināsies dienvidu vējš, un tā ātrums brāzmās var sasniegt 14 metrus sekundē.

Ir liela iespēja, ka tik silts laiks saglabāsies arī nākamās nedēļas sākumā, un pat vislaiskākajiem golferiem būs pienācis laiks izbaudīt sezonas pirmās spēles.

Pēdējās izmaiņas , 22.04.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē