Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Sezonas pirmās balvas sadalītas (2)

"Ozo Golf Club" sezonas atklāšanas turnīrs golferiem bija sagādājis nopietnus pārbaudījumus, un sacensību dalībniekiem vajadzēja būt ļoti stabiliem, lai neļautu brāzmainajam vējam sevi ietekmēt. Lai cik neiespējami tas šķistu, bija arī tādi, kas izaicinošajos laika apstākļos sasniedza savam handikapam atbilstošus rezultātus.

Labāko handikapu grupā kungiem lielākos kausus mājās aizveda Broderu ģimene. Sākotnējie rezultāti liecināja, ka Mārcis Broders savācis 35 stableford punktus, un par trim punktiem apsteidzis savu dēlu Kārli. Taču vēlāk ģimenē lomas mainījās, jo izrādījās, ka tēvam aprēķinos izmantoti ne tie īstie handikapa cipari, un viņam pienākas 2. vieta aiz Kārļa.

Hole in one uzbūrušais Ainārs Počs finišēja uzreiz aiz pirmā desmitnieka, jo pirmās deviņas bedrītes viņam nebija tik izdevušās.

Otrajā HCP grupā karjerā pirmajās sacensībās uzvarēja Viktors Priverts, savācot 40 punktu. Nopietno pārbaudījumu dienu izturēja arī piecas dāmas, no kurām visveiksmīgākā diena bija Danai Zālītei.

Sacensību galvenais tiesnesis Arturs Krukovs padalījās novērojumos par pamatīgā vēja ietekmi uz spēli. Piemēram, 13. bedrītē tikai retais spēlētājs ar pirmo sitienu nonāca kaut kur grīna tuvumā. Citiem bumbiņa devās uz peldi asā ziemeļrieteņa sakultajā dīķī, vai, vēl jo tipiskāk, apstājās tikai treniņlaukuma autā.

Visi laureāti saņēma dāvanu kartes no turnīra sponsora "Premium Medical" veselības klīnikas. Savukārt visi agrāk finišējušie varēja turpat kluba mājā izmēģināt augsti kvalificētu speciālistu masāžu, lai pēc spēles atslābinātu savilktos muskuļus.

Pēdējās izmaiņas , 19.04.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē