Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Saliena lūdz paciesties

Dažbrīd uzspīdot pavasara saulītei un pazūdot lielajām sniega kupenām, daudzi golferi ir izrādījuši ievērojamu interesi par jauno Salienas golfa laukumu. Tā saimnieki neatkāpjas no solījumiem jau pavisam drīz aicināt visus interesentus uz PAR 3 laukumu, taču lūdz neapsteigt notikumu gaitu, lai neriskētu ar nepatīkamiem starpgadījumiem vietā, kur notiek intensīvi būvniecības un citi darbi.

 

Būvlaukums ir paaugstināta riska zona viesiem un viņu automašīnām, tādēļ „Saliena Golf” lūdzam visus būt pacietīgiem un pagaidām neizmantot laukuma piebraucamos ceļus.

”Saliena Golf” vadība, grīnkīpers un viņa komanda, būvniecības kompānijas un konsultanti gatavojas atvērt deviņu bedrīšu „Saliena Golf” Akadēmijas laukumu, pagaidu kluba māju, ceļu un stāvvietu cik drīz vien būs iespējams, ņemot vērā laika apstākļus, kā arī augsnes un zāles stāvokli.


Laukums esot labi pārcietis garo ziemu, grīni un fērveji sāk zaļot, bet viss vēl ir ļoti "jauns".

Saimnieki plāno, ka pirmos drošos sitienus 9 bedrīšu PAR 27 laukumā varēs izdarīt, sākot ar 28.aprīli.

Aktuālu informāciju par laukumu un klubu, jaunumus un piekļūšanas ceļiem plāno drīzumā publicēt www.salienagolf.com . Uz individuāliem jautājumiem „Saliena Golf” sola atbildēt tiem, kas rakstīs vēstules uz office@salienagolf.com .

 

Pēdējās izmaiņas , 07.04.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē