Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

ETSU finišē bez spožuma

Visas trīs dienas ļoti stabili "Atlantic Sun" konferences čempionātā Floridā nospēlēja Austrumtenesijas valsts universitātes (ETSU) komanda, taču sasniegtie rezultāti neļāva pretendēt uz čempionu titula aizstāvēšanu. Lauras Jansones pārstāvētā komanda finišēja stabilā 3. vietā, bet individuālajā ieskaitē Latvijas spēlētāja dalīja 23. vietu.

Sava mājas laukuma priekšrocības prata izmantot Stetson universitāte, "Victoria Hills Golf Club" izcīnot uzvaru ar divu sitienu pārsvaru pār Campbell universitāti. Turklāt pēdējā kārtā Stetson komanda nospēlēja izcili, uzrādot PAR atbilstošu rezultātu. ETSU "Lady Bucs" meitenes uzvarētājām trīs dienas ilgušo sacensību noslēgumā zaudēja 23 sitienus.

Formāli ETSU turnīrā bija favorītes, jo ASV augstskolu rangā ieņem augstāko vietu "Atlantic Sun" konferences komandu konkurencē. Taču čempionu laurus nedala pēc vietām rangā, un konkurentes šoreiz izrādījās pārākas.

Konferences līdzšinējā individuālā čempione Jansone pēdējā kārtā nospēlēja ar +6 virs PAR atbilstošiem 78 sitieniem un summā ar +17 virs PAR saglabāja dalītu 23. vietu. Piecu spēlētāju komandā Jansonei bija dalīts 4. rezultāts, bet individuāli vislabāk ETSU sastāvā veicās austrietei Nina Muehl, kura ar +1 virs PAR noslēdza labāko trijnieku. Uzvarēja Danielle Jackson no Stetson universitātes ar -3 zem PAR.

ETSU komandu 18. aprīlī gaida "Lady Buckeye Invitational" turnīrs Ohaio, taču vēl nav teikts, ka NCAA reģionālais čempionāts noteikti notiks bez ETSU komandas. Latvijas Golfa federācijas ģenerālsekretāre Santa Puče smalkāk papētījusi, kas vārās NCAA katliņos, spriež, ka izredzes ir, lai arī ne izcilas.

Reģionālajā čempionātā spēlē 63 komandas - pa 21 augstkolai no trim reģioniem. Automātiski kvalificējas 23 konferenču uzvarētāji, no kuriem ap 15 augstskolām rangā varētu būt zemāk par ETSU, kas reitingā ieņem 47. vietu. Līdz ar to ETSU varētu būt ap 62. vietu, un vēl iespraukties reģionālā čempionāta dalībnieku vidū, taču kritiskā robeža ir turpat blakus. Turklāt jāņem vērā, ka oficiāli rangu skatīs pēc situācijas uz 22. aprīli, un ETSU var arī noslīdēt zemāk, tātad "Lady Bucs" izredzes ir pagalam slidenas, taču ne bezcerīgas.

„Atlantic Sun” konferences čempionāta rezultāti:

Individuāli: http://www.golfstatresults.com/public/leaderboards/player/static/player1384.html

Komandu: http://golfstatresults.com//public/leaderboards/team/static/team1384.html

Pēdējās izmaiņas , 16.04.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē