Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Sezonas starta nedēļa

Jo īpaši priecīgas Lieldienas bija tiem golferiem, kas pēc ziemas nīkšanas aizvadītajā nedēļas nogalē beidzot tika laukumā uzspēlēt. Taču arī pārējiem nav pamata skumt, jo tikai šo sestdien ar „Ozo” turnīru sākas milzum plašā oficiālo sacensību sezona.

'Turnīru' sadaļā ir apkopoti visos laukumos šosezon gaidāmie turnīri. Ja arī laika gaitā kas mēdz minimāli pamainīties, tik un tā ir skaidrs, ka turnīru golfa piekritējiem turpmākos sešus mēnešus nekam citam daudz laika neatliks, jo kalendārā iekļauts vairāk nekā 120 sacensību, kam vēl jāpieskaita aktivitātes visos pļavu golfa laukumos.

Pirmās konkursa mēroga sacensības "Ozo Golf Club" jau aizvadītas, un labāko ripināšanas meistarību sestdien parādīja viens no jaunākās paaudzes junioriem Žanis Jankavs.

Kamēr Latvijā golferi saviem mačiem tikai gatavojas, kulminācija pienākusi ASV studentu (NCAA) sezonā. „Atlantic Sun” konferences čempionātā pirmo kārtu izspēlējusi Laura Jansone un viņas pārstāvētā Austrumtenesijas Valsts universitāte (ETSU).

Rezultāti pagaidām gan vairāk mudina saņemties nākamajās kārtās. Lai iekļūtu NCAA reģionālajā čempionātā, komandai jāuzvar, bet pagaidām ETSU meitenes ir trešās, zaudējot līderēm trīs sitienus. Individuālajā ieskaitē Jansone pēc pirmās kārtas dala 27. vietu ar +7 virs PAR, kas bija komandā pieticīgākais rezultāts.

Lai vērstu situāciju par labu, un vēl pagarinātu sezonu, studentēm atlikušas divas sacensību dienas.

„Atlantic Sun” konferences čempionāta rezultāti pēc 1. dienas:

Individuāli: http://www.golfstatresults.com/public/leaderboards/player/static/player1384.html

Komandu: http://golfstatresults.com//public/leaderboards/team/static/team1384.html

 

Pēdējās izmaiņas , 14.04.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē