Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

“Viesturi” spēlējami

Pēdējā brīdī sniegs tomēr papūlējās izkust gana laicīgi, lai Lieldienas “Viesturos” varētu atzīmēt golfa laukumā. Pagaidām gan vēl kādu laiku būs jāsamierinās ar spēlēšanu uz ziemas grīniem, jo īstajiem grīniem tik drīza golferu parādīšanās būtu pārāk traumējoša. Toties ziemas grīnu dēļ laukums piedāvā īpašas spēles cenas.

Tātad, sākot ar svētdienu, var spēlēt visas “Viesturu” bedrītes. Green fee par 9 bedrītēm – 10 latu, par 18 bedrītēm – 15 latu. Pirmdien Otrajās Lieldienās, kā jau svētkos, laukums darbosies pēc brīvdienu grafika. Kā jau ziņots, darbojas arī “Viesturu” treniņlaukums.  

Kad “Viesturos” varēs spēlēt uz īstajiem grīniem, tas tiks nekavējoties darīts zināms. Pagaidām gan ir skaidrs, ka pirmais turnīrs būs 3. maijā, lai laukums paspētu pieņemties spēkā un grīni visu sezonu golferus priecētu ar savu zaļumu un skaistumu.

Tāpat kā pagājušajā sezonā īpaša attieksme “Viesturos” ir pret dāmām, kam trešdienās dota 50% atlaide green fee. Taču par uzmanības trūkumu šogad nevar sūdzēties arī kungi, kam pirmdien un ceturtdien green fee pienākas ar 30% atlaidi.

Pēdējās izmaiņas , 11.04.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē