Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Vēl jānogaida

Aprīļa pirmo dienu gaidās katru golferi urda jautājums, kad tad beidzot varēs tikt laukumā, vai vismaz pamatīgi izvingrināties treniņlaukumos. Termometra stabiņš beidzot laiski kāpj arvien augstāk plusos, tomēr laukumos pagaidām iesaka vismaz nedaudz nogaidīt, un ar solījumiem nesteidzas.

Gan „Ozo Golf Club”, gan Salienā grīnkīperi vairāk ko zinās teikt nedēļas vidū, taču jautājums pagaidām varētu būt tikai par treniņlaukumu atklāšanu.

„Ozo” grīnkīpers Mārtiņš Šternbergs saka, ka mežā esošajās bedrītēs vēl valda īsta ziema, tādēļ vispirms jācer uz lietu sniega kausēšanā, bet pēc tam būtu pašā laikā divciparu plusi, lai atsilst zeme, un nosusinās uzkrājies ūdens.

Par iespēju „Ozo” šajā nedēļas nogalē jau spēlēt, Šternbergs izsakās atturīgi, norādot, ka drīzāk runa varbūt varētu būt par nākamo nedēļu. Taču bez labvēlīgu dabas spēku palīdzības noteikti neiztikt.

Arī Salienas grīnkīpers Einārs Mednis tikai nedēļas vidū solījis darīt zināmu, vai treniņlaukums būs gana attapies pēc ziemas, lai laistu virsū bumbiņu vākšanas tehniku.

Savukārt „Viesturos” sniega klājiens vēl ir līdz ceļiem, un tikai grīni ir attīrīti, lai ātrāk saelpotos svaigu gaisu un saķertu pirmos siltos saules starus. Tātad zaļa zālīte uz burvja mājienu zibenīgi neparādīsies, un “Viesturos” lēš, ka labākajā gadījumā golferi uz ko varēs cerēt aprīļa vidū.

Pēc sinoptiķu domām tuvākajā laikā paliks arvien siltāks, taču tikai pa kādam grādiņam dienā, un līdz ceturtdienai Rīgas apkaimē gaisa temperatūra vēl būs tikai ar vienu ciparu rakstāma no +5 līdz +9 grādiem. Valdošie būs lielākoties mēreni rietumu vēji ar nobīdēm gan uz dienvidiem, gan ziemeļiem, un lieli nokrišņi nav gaidāmi.

Pēdējās izmaiņas , 30.03.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē