Arhīvs
16. Aprîlis, 2024. Mintauts, Alfs, Mindaugs, Bernadeta
Pāru kaujas
rezultâti

Dod savu artavu!

Ir laiks katram izvērtēt paša iespējas aktīvi veicināt golfa turpmāko attīstību Latvijā, jo apkārtējā situācija vēl skaidrāk nekā jebkad iepriekš liek saprast, ka pašas no sevis notiek tikai ne tās labākās lietas. Jeb, pārfrāzējot dižā ASV valstsvīra John F. Kennedy savulaik teikto, - nejautā, ko golfs var izdarīt tavā labā, pajautā sev, ko vari izdarīt golfa labā.

Runa nav tikai par materiāliem resursiem golfa uzplaukumam, bet, pirmkārt, jau par aktīvu radošu ieguldījumu ar jaunām idejām, darbiem un ieteikumiem. Golfa attīstību Latvijā var veicināt jebkura svaiga doma un spoža ideja, ja vien tās ģenerētāji ir gatavi paši strādāt nākotnes labā.

Latvijas Golfa federācija (LGF) aicina uzņēmīgus golferus iesaistīties valdes darbā, turklāt tas iespējams dažādos veidos,- gan kā valdes locekļiem, gan kā padomdevējiem, konsultantiem, u. tml. Tāpat visi ir aicināti ieteikt atbilstošus cilvēkus, kuri paši varbūt nepamatoti pakautrēsies pacelt roku, bet viņu talants un iespējas plašākam lokam golfā pagaidām nav zināms.

Sagaidāms, ka federācijas darbā aktīvāk varētu iesaistīties Salienas treneris Valdis Liepiņš, kurš jau līdz šim paša spēkiem ir centies veicināt jaunas aktivitātes. Ikviena interesenta aktivitāte un gatavība strādāt kopējas idejas vārdā tiks atsaucīgi novērtēta.

LGF jaunās valdes vēlēšanas notiks 8. aprīlī federācijas biedru pilnsapulcē "Viesturos". Tad arī tiks sniegta LGF atskaite par 2008. gadu un izskatīti citi jautājumi.

Pēdējās izmaiņas , 27.03.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē