Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Lasi jaunāko "Golfs.lv"

Jaunās sezonas gaidās vēl būs gana laika pāršķirstīt jauno „Golfs.lv” numuru, kas tapis pavasarīgās noskaņās. Golfā pērn neglābjami iemīlējusies Marika Ģederte lielajā intervijā stāsta par savu nonākšanu spēlē un daudzpusīgo darbošanos ne tikai dāmām būtiskajā skaistumkopšanas biznesā.

Golfa inventāra apskatā vairāk uzmanības šoreiz izpelnījies „Titleist” – gan par kvalitatīvām nūjām, gan kā golfa ikonas „Pro V1” bumbiņu ražotājs. Savukārt „Abacus” ar jauno kolekciju sniedz ieskatu 2009. gada sezonas golfa modes tendencēs.

Kamēr Latvijā golferus saldēja ziema, viens no spēlētāju iecienītiem dienvidu ceļojuma maršruta galapunktiem bija Ēģipte. Piedāvājam ieskatīties GK „Viesturi” prezidenta Gunāra Pīlādža pulcētās grupas atziņās par Hurgadas apkaimē piedzīvoto.

Tāpat lasiet par to, kā jaunie ekonomiskie apstākļi pasaulē iespaido profesionālo sportu, un cik drošas ir golfa pozīcijas. Vēl uzziniet, ko golfa apskatnieki sagaida no LPGA sezonas, kā arī iepazīstiet, kā Apvienotie Arābu emirāti kļuva par vienu no jaunās golfa pasaules centriem.

Visiem, kas nepacietībā gaida pirmos pašmāju sezonas sitienus, noderēs Salienas pro Hakan Svensson daži padomi, lai drošāk justos izsitiena vietā un veiksmīgāk sāktu spēli.

Pēdējās izmaiņas , 26.03.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē