Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Jansonei 2.vieta, komandai - uzvara

Pēdējā kārtā sasniedzot dienas labāko rezultātu, Laura Jansone otrdien finišēja 2. vietā "UNCW Lady Seahawk Classic" turnīrā, kur Jūrmalas golferes pārstāvētā Austrumtenesijas valsts universitāte (ETSU) spēja aizsniegties līdz čempionu lauriem.

Trešajā kārtā Jansone nospēlēja ar PAR atbilstošiem 72 sitieniem, kas nevienai citai dalībniecei "River Landing Golf Club" laukumā nebija pa spēkam. Tiesa, pirmajās divās kārtās līdere Danielle Mills bija atrāvusies jau pārāk tālu, lai viņas uzvaru neapdraudētu arī pēdējās 18 bedrītēs gūtais +4 virs PAR.

Individuālo rezultātu tabulā Mills saglabāja 1. vietu ar PAR atbilstošiem 216 sitieniem. Jansone no viņas atpalika par sešiem sitieniem, toties par vienu sitienu apsteidza trešās vietas īpašnieci.

Jansone vēlreiz pierādīja, ka citus biedējoši laika apstākļi viņai ir pašā laikā. Sasniegt dienas labāko rezultātu Jansonei netraucēja ne spēcīgs vējš, ne aukstums.

Komandu ieskaitē Austrumtenesijas valsts universitātes komanda uzvarēja ar 903 sitieniem, kas ļāva tuvākās sāncenses apsteigt par sešiem sitieniem. Veiksmīgs turnīrs bija arī citām ETSU spēlētājām - trīs no viņām bija labāko pieciniekā, bet vēl divas golferes dalīja 9. vietu.

ETSU trenere Stefanie Shelton īpaši uzsvēra komandas kopīgo ieguldījumu uzvarā, jo ar individuāliem pūliņiem vien tas nebūtu bijis iespējams. Shelton cer, ka komanda arī turpmāk būs garā tikpat stipra, lai tāpat kā pērn sezonas noslēgumā tiktu tālāk par "Atlantic Sun" konferences finālu un veiksmīgi nospēlētu NCAA reģionālajās finālsacensībās.

"UNCW Lady Seahawk Classic" rezultāti: http://www.etsubucs.com/uploads/files/ETSU-results-(3-24-09).pdf 

Pēdējās izmaiņas , 25.03.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē