Arhīvs
17. Aprîlis, 2024. Rūdolfs, Rūdis, Viviāna
Pāru kaujas
rezultâti

Jansone desmitniekā pēc pirmās dienas

Pēc pirmdien Ziemeļkarolīnā izspēlētajām pirmajām divām kārtām Laura Jansone dala 8. vietu "UNCW Lady Seahawk Classic" turnīrā, kur piedalās 12 ASV augstskolu komandas. Divu kārtu summā Jansones rezultāts ir +6 virs PAR atbilstoši 150 sitieni, bet galīgais vietu sadalījums "River Landing Golf Club" laukumā kļūs zināms otrdien pēc trešās kārtas izspēles.

Līdere Danielle Mills 36 bedrītes izspēlēja ar -4 zem PAR (140 sitieni), un sacensību diena golferēm noslēdzās tikai īsi pirms krēslas.

Jansones rezultāts ir otrais labākais jūrmalnieces pārstāvētajā Austrumtenesijas valsts universitātes komandā - par vienu sitienu labāk pirmajās divās kārtās veicās velsietei Lucy Gould.

Spēlējot teju ideālos laika apstākļos, Jansonei veiksmīgāka bija pirmā kārta ar 73 sitieniem, savukārt otrās 18 bedrītes tika pieveiktas ar 77 sitieniem. Rezultātu tabulā skaitļi ir visai blīvi, un no 2. vietas Jansoni šķir pieci sitieni.

Oficiālajā komandu ieskaitē vadībā ir Austrumkarolīnas universitāte ar 598 sitieniem. Austrumtenesijas valsts universitātes "Lady Bucs" meitenes ar 603 sitienu rezultātu dala 3. vietu, un 6165 jardu garajā laukumā var pacīnīties arī par augstākām pozīcijām. Otrdien visas golferes spēli sāks vienlaicīgi shotgun startā.

"UNCW Lady Seahawk Classic" rezultāti pēc 2.kārtas: http://www.etsubucs.com/uploads/files/UNCW-Lady-Seahawk-Classic-36-Hole-Results.pdf 

Pēdējās izmaiņas , 24.03.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē