Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Vidzeme starta gatavībā

Otrā Vidzemes atklātā ziemas čempionāta dalībniekiem vairs nav kur atkāpties – pēc „Golf Park Puntiro” ceturtdien aizvadītās treniņu dienas divās nākamajās dienās sekos spēlēšana sacensību ieskaitē. Maljorka turnīram ir sagādājusi spēlēšanai lieliskus laika apstākļus, bet par rezultātiem būs jāgādā pašiem golferiem.

Pirmskrīzes apjomus dalībnieku skaita ziņā šogad gan nav izdevies uzrādīt, jo no Latvijas atceļojušo golferu skaits nesasniedz trešā desmita sākumu. Taču tas nemazina starta sastāva kvalitatīvo vērtību – čempiona titulu sitienu spēlē ir gatavs aizstāvēt Tālivaldis Pētersons, tāpat ierindā ir pērn viņam sīvāko konkurenci izrādījušie Jānis Lielcepure un Gatis Birkavs.

Ar godkārīgiem mērķiem uz starta stāsies vēl ne viens vien pretendents, turklāt balvas dalīs arī HCP neto ieskaitē.

Maljorka dzīvo vasaras gaidās, un dienās saule gaisu iesilda virs 20 grādiem. Ja arī vakaros un rīta pusē vēl ir jūtams arī kāds vēsāka gaisa pūtiens, no Latvijas nulgrādīgā marta atceļojušajos ar to vis nenobiedēt.

Lai gan Maljorkā pavasaris ir pats zaļākais gadalaiks, ne tik košs ir „Golf Park Puntiro” laukums. Tā kā laukums izbūvēts vēl ne tik sen, acīmredzot tam pietrūcis laika pa īstam pieņemties spēkā.

Laukums neizceļas ar milzīgām distancēm, bet vairāk liek spēlētājam parādīt prasmi koncentrēties pašaurās koku un krūmu ieskautās bedrītēs. Šķēršļu mietiņi attiecas tikai uz dažiem dīķiem, bet visās pārējās nepatikšanās nonākušās bumbas spēlējamas tik tālāk, ja vien tās tiek atrastas.

Vai Vidzemei būs jauns ziemas čempions, vai tomēr Pētersons vēlreiz apliecinās savu pārākumu? Atbildi sniegs 36 bedrīšu izspēle. 

Pēdējās izmaiņas , 19.03.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē