Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Marta draiveris

Lai gan golfa impērija ir pietiekami liela, lai  saule virs tās nenorietētu 24 stundas diennaktī, ziemeļu puslodes pavasara atnākšanai ražotāji bieži vien pieskaņo īpaši lolotus jaunumus. Vēl pat nedēļa nav apkārt, kopš tautās laists „TaylorMade” revolucionārais draiveris R9, kam nūjas galva koriģējama astoņās dažādās pamatpozīcijās.

Ar īpaši verķi golferis var mainīt gan nūjas galvas aizvērtības leņķi (face angle), gan leņķi attiecībā pret kātu (lie), kā arī nūjas galvas leņķi (loft). Turklāt palielinot galvas aizvērtības leņķi (angle), palielinās nūjas galvas leņķis (loft), lai nodrošinātu optimālu bumbiņas lidojumu (carry). Darbība pretējā virzienā arī izraisa loģiskas izmaiņas galvas konfigurācijā.

No vienas uz citu pozīciju nūjas galvu var pārslēgt dažās sekundēs, ļaujot tehnoloģiju izmantot arī klubu amatieriem. Līdz šim R9 bija tikai tūres profesionāļu rīcībā.

Papildus jaunākajiem konstruktoru brīnumdarbiem R9 pieļauj arī nu jau ierastu galvas izsvarojuma koriģēšanu ar triju svariņu portu palīdzību. Mainot vietām divus 1 grama un vienu 16 gramu svariņus, iespējams bumbas lidojumu mainīt ar noslieci uz feidu vai drovu.

Saskaitot visas koriģēšanas iespējas, R9 sniedz iespējas piešķirt draivera galvai 24 dažādas konfigurācijas. Vienīgi vēl pašam golferim kaut kas galvā arī laikam vajadzīgs, lai visas jaunās iespējas pārvaldītu un prastu tās izmantot.

Pēdējās izmaiņas , 13.03.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē