Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Piespiedu brīvdienas stihijas dēļ

ASV Austrumu krastā uznākušās sniega vētras izjauca arī studentu sporta (NCAA) kalendāru, liedzot Laurai Jansonei Austrumtenesijas Valsts universitātes (ETSU) komandas sastāvā uzspēlēt slavenajā Pinehurst laukumu kompleksā. "Pinehurst Challenge" rīkotājiem nācās atkāpties uznākušās ziemas priekšā, lai gan šādi klimatiskie apstākļi Ziemeļkarolīnai martā nav tipiski.

Turnīrs ar 20 augstskolu dalību 2. un 3. martā bija plānots Pinehurst golfa kūrorta 6. laukumā, ko projektējis Tom Fazio. Kūrortā kopumā ir astoņi laukumi, taču ziemas recidīvi marta pirmajās dienās sniedzās krietni vien plašākos apmēros, aptverot teju vai visus ASV Austrumus.

Gaisa temperatūra Pinehurst bija zem nulles, nedodot nekādas cerības, ka ledus un sniegi varētu izkust, tādēļ sekoja lēmums par sacensību atcelšanu.

Spēcīga sniegavētra Amerikā rāva elektrolīniju vadus, lika slēgt skolas un palēnināja satiksmi teritorijā no Merilendas līdz Menas štatam. Dažviet Tenesijas štatā uzsnidzis līdz 47 centimetriem sniega, bet Alabamas, Džordžijas un Ziemeļkarolīnas štatos - līdz 14 centimetriem.

Aviokompānija "Delta Airlines" atcēla simtiem reisu ASV dienvidos un brīdināja par reisu atcelšanu valsts ziemeļaustrumos.

Pēdējās izmaiņas , 03.03.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē