Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Atbalsts no R&A un LMT

Ja pietrūkst pozitīvu ziņu, atliek tikai pievērsties golfam, kur respektablas organizācijas garantējušas ne tikai morālu, bet arī nopietnu materiālu atbalstu Latvijas golfa sabiedrības vajadzībām. Savu ieguldījumu apliecinājis Karaliskais un antīkais Sentendrjūsas golfa klubs (R&A), kā arī ilggadējais Latvijas golfa balsts Latvijas Mobilais Telefons (LMT).

R&A ir piešķīris finansējumu golfa noteikumu pilnas versijas tulkošanai un izdošanai. Vēl gan jāizveido redakcijas kolēģija, kas uzņemsies atbildību par tulkojuma latvisko versiju, taču nu jau droši var sagaidīt, ka klasiska un oficiāla pilnu noteikumu grāmata beidzot būs arī latviešu valodā.

Atbalsts noteikumu izdošanai nav vienīgais R&A ieguldījums. Par Sentendrjūsas naudu uz Latviju brauks treneris, lai konsultētu izlases spēlētājus. Par precīzu sadarbības formu vēl jāvienojas, taču sagaidāms, ka tās varētu būt vairākas nedēļu ilgas treniņsesijas Latvijā. R&A apmaksā trenerim ceļu un honorāru, bet Latvijas Golfa federācijai jāgādā par speciālista izmitināšanu.

Tāpat no R&A apsolīta arī palīdzība ar golfa nūju komplektiem iesācējiem 8-12 gadus vecu bērnu grupā, vēlreiz apliecinot, ka durvis atveras, ja pie tām tiek klauvēts.

Savukārt pašu mājās nopietnu atbalstu golfam arī šogad sarūpējis LMT. Kopējais finansējuma apjoms ir tāds pat kā pērn, taču šībrīža ekonomikas procesu kontekstā to jānovērtē jo īpaši. Pa 10 000 latu piešķirts LMT Latvijas amatieru čempionātam, Latvijas junioru izlasei un Rīgas Golfa skolai.

Tātad ir ne viens vien iemesls jauno sezonu sagaidīt optimiskā noskaņā.

Pēdējās izmaiņas , 27.02.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē