Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

ETSU komandai 3. vieta Dienvidkarolīnā

Lauras Jansones pārstāvētā Austrumtenesijas Valsts universitāte (ETSU) otrdien finišēja 3. vietā "Edwin Watts/Kiawah Island Classic" turnīrā, apsteidzot piecas komandas, kas ASV studentu sporta (NCAA) rangā ieņem augstākas pozīcijas. Individuāli uzvarēja Jansones komandas biedre Sinead O'Sullivan, bet pašai jūrmalniecei pēdējā kārta izvērtās par bugiju dienu, un cerības uz augstu vietu jāatliek uz nākamo turnīru.

Pirmās divas kārtas nospēlējusi ar attiecīgi 77 un 75 sitieniem, Jansonei bija labas izredzes finišēt vismaz otrajā desmitā. Taču pēdējā dienā sekoja +11 virs PAR atbilstoši 83 sitieni un summā savāktais +19 ļāva vien dalīt 66. vietu vairāk nekā 200 dalībnieču konkurencē.

Savukārt O'Sullivan finišēja ar kopējo rezultātu +2 virs PAR un dalīja uzvaru ar Nicole Forshner no Centrālās Arkanzasas universitātes. Startēja 43 augstskolu komandas.

ETSU vēsturē tikai divas golferes - Jansone un O'Sullivan - ir tikušas pie individuālām uzvarām, turklāt nu abām ir pa diviem tituliem. Iespēja ieviest izmaiņas statistikā abām golferēm būs jau nākamnedēļ Ziemeļkarolīnā, kur gaidīs "Pinehurst Challenge" turnīrs.

"Edwin Watts/Kiawah Island Classic" rezultāti:

Individuāli: http://www.golfstatresults.com/public/leaderboards/player/static/player1424.html 

Komandu: http://www.golfstatresults.com/public/leaderboards/team/static/team1424.html 

Pēdējās izmaiņas , 25.02.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē