Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

"Ozo" kalendārs ar jaunumiem

Lai citu pienākumu dēļ nenāktos izlaist tik svarīgas lietas kā golfa turnīrus, jau tagad var sniegties pēc laika plānotājiem un ierakstīt "Ozo Golf Club" laukumā paredzēto sacensību datumus. Neraugoties uz ne tiem spožākajiem laikiem, sacensību skaits palicis teju tāds pats kā pērn. Protams, kalendārā ir arī pārmaiņas - kāds turnīrs gājis mazumā, bet citu gaida debijas sezona.

Kā jau ierasts, "Ozo" laukumā notiks gada abi prestižākie turnīri - LMT Latvijas amatieru čempionāts un "Swedbank Latvian Open". Amatieru čempionus noskaidros jūnija pēdējā nedēļas nogalē, bet cīņas par "Latvian Open" kausiem ritēs augusta pirmajā nedēļā. "Swedbank Latvian Open" laikā paredzēta arī Latvijas golfa nedēļa, kuras ietvaros būs dažādi pasākumi, piemēram, sacensības tālsišanā un līdzīgi sevis pārbaudījumi.

Kalendārā izpaliek Skandināvijas profesionāļu turnīrs, jo tā atbalstītāji šogad paņēmuši pauzi. Kādēļ tā, diez vai kādam paliks neskaidrs - problēmu pārskaitīšanai pietiek atvērt jebkuru avīzi vai ieslēgt TV.

Taču ir "Ozo" kalendārā arī interesanti jaunumi. Piemēram, septembra vidū paredzētais "Raymond Weil" 36 bedrīšu maratons. Tātad būs iespēja uzzināt, kādas sajūtas pārņem pēc dubultas porcijas golfa vienā piegājienā, turklāt sacensību režīmā.

Lai gan ziemā "Ozo" zāle atpūšas, daudz kas ticis padarīts laukuma labiekārtošanā. Gan tīrīti krūmi, gan izveidots tālākais tee 7. bedrītē ezera krastā. Lai par to pārliecinātos spēlē, nemaz nebūs jāgaida neaptverami ilgi - sezonas atklāšanas turnīrs ieplānots 18. aprīlī, tātad jau pēc nepilniem diviem mēnešiem.

Ar "Ozo" sezonas sacensību plānu var iepazīties 'Turnīru' sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 24.02.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē