Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Seniori uz Zēlandi

Eiropas senioru spēļu rīkotāji papildinājuši informāciju par septembrī Nīderlandē paredzētajām sacensībām, kur lūgti startēt arī Latvijas meistari. Rīkotāji golferus kārdina ar iespēju spēlēt piecos skaistos Zēlandes laukumos, tiesa, noteiktie handikapa limiti mūspuses pretendentu skaitu ievērojami samazina.

Kungu konkurencē maksimālais handikaps ir 8, bet dāmas tiks gaidītas arī ar HCP 10. Gan kungiem, gan dāmām būs pa divām ieskaites grupām 50-60 gadu vecumā un virs 60 gadiem. Rīkotāji atgādina, ka nūjām un bumbām jāatbilst R&A noteiktajām prasībām, bet kartu izmantošana turnīrā būs liegta.

Dalības maksa golfa turnīrā ir noteikta 185 eiro. Uzvarētāju noteikšanā vispirms izspēlēs trīs raundus pa 18 bedrītēm, bet finālkārtā spēlēs pa 36 labākajiem kungiem un dāmām. Kungu un dāmu sacensības ritēs dažādos laukumos ("Brugse Vaart", "De Goese Golf", "De Woeste Kop Golf", "Reymerswael Golf", "Grevelingenhout GC").

Turnīrs notiks no 7. līdz 12. septembrim. Interesentiem līdz 1. maijam jāreģistrējas rīkotāju mājaslapā www.seniorgames2009.com , bet plašāku informāciju var saņemt Latvijas Golfa federācijā.

Pēdējās izmaiņas , 19.02.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē