Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Ballesteros lēnām atlabst

Četras operācijas pārcietusī Spānijas golfa slavenība Severiano Ballesteros pamazām turpina atlabt un cer atgriezties normālā dzīvē. Smadzeņu audzēja dēļ Ballesteros pārcietis arī divas ķīmijterapijas tūres, taču nav zaudējis apņēmību uzvarēt arī šajā cīņā.

Trešdien Ballesteros paziņoja, ka otro ķīmijterapiju pārcietis apmierinoši, un gaida dažu analīžu rezultātus no sava onkologa. „Neraugoties uz lēno atlabšanu, esmu uz īstā ceļa un mans gars nav salaužams,” norādīja 51 gadu vecai Ballesteros. „Tas, ko es patiešām vēlos, ir atgriezties normālā dzīvē.”

Pagaidām Ballesteros uzturas aprūpes namā, taču pie pirmās iespējas grib atgriezties mājās. Cīņu pret smadzeņu audzēju golferis nosaucis par mūžā smagāko izaicinājumu.

Par vienu no pasaulē izcilākajiem golferiem uzskatītais Ballesteros spožajā karjerā ir uzvarējis piecos „Major” turnīros. Viņš palika nepārspēts „British Open” 1979., 1984. un 1988. gadā, kā arī „US Masters” 1980. un 1983. gadā.

Ballesteros ir arī zīmīga figūra Ryder kausa vēsturē – 37 cīņās viņš guvis 20 punktu, kā arī bija Eiropas komandas kapteinis Vecajam kontinentam veiksmīgajā turnīrā 1997. gadā.

Pēdējās izmaiņas , 11.02.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē