Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Tiger uzspēlēs ar Obama

PGA mačos Tiger Woods varētu atgriezties ne agrāk kā nākamajā mēnesī, bet pasaules ranga līdera plānos jau paredzēta spēle ar ASV prezidentu Barack Obama. Woods ar amerikāņu jaunievēlēto līderi saticies janvārī prezidenta inaugurācijas pasākumos Vašingtonā. ASV prezidentu sarakstā Obama nav baltais zvirbulis – golfs ir arī viņa aizraušanās.

„Tas man bija liels gods saņemt ielūgumu kļūt par pasaules vēstures daļu un runāt par to, kas man tik daudz nozīmē,” otrdien publicētajā rakstā par iespaidiem Obama inaugurācijā vēstīja Woods.

Ar prezidentu Woods ticies uz neilgu brīdi, taču nekavējies piedāvāt Obama uzspēlēt kopā golfu, un viņa priekšlikums pieņemts. Spēles diena vēl tikšot saskaņota, kad abiem sava lauciņa līderiem būs brīva vieta kalendārā.

Obama līdz šim vairāk stāstījis par savu kaislību uz basketbolu, taču arī golfs ir viņa iecienīto spēļu sarakstā. Pagājušā gada nogalē Obama kopā ar ģimeni izspēlēja vairākus golfa raundus Havaju salās.

Woods 1997. gadā pēc triumfa „US Masters” kļuva par pirmo afroamerikāni, kas uzvarējis „Major” turnīrā. Savukārt Obama ir pirmais melnādainais ASV prezidents. Līdzīgi lielai daļai savu tautiešu arī Woods par Obama ir sajūsmā, sakot, ka pašreizējais valsts prezidents pārstāv amerikāņus vienojošas vērtības, nevis izceļ atšķirības.

Pēdējās izmaiņas , 04.02.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē