Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Jukas tuksneša miglā

Tuksnesis var nozīmēt ne tikai karstu sauli un smiltis, bet arī pamatīgu miglu, par ko līdz šim nācies pārliecināties "Dubai Desert Classic" dalībniekiem. Daļa PGA Eiropas tūrē iekļautā turnīra dalībnieku tikai piektdien pabeidza pirmo kārtu, un arī otrās kārtas izspēle Dubaijā aizsākās ar trīs stundu aizkavēšanos tās pašas miglas dēļ.

Līdz ar to jau tagad ir skaidrs, ka otro kārtu "Emirates Golf Club" izdosies pabeigt tikai sestdien, un rīkotājiem var nākties pamatīgi palauzīt galvu par turpmāko starta laiku sarūmēšanu.

Kad beidzot tika apkopoti visu 126 golferu izspēlētās pirmās kārtas rezultāti, līderpozīcijās joprojām noturējās 19 gadus vecais īrs Rory McIlroy, kam starts izdevās ar -8 zem PAR atbilstošiem 64 sitieniem. Par vienu sitienu vairāk ir pasaules ranga astotajam numuram zviedram Robert Karlsson. Trešo vietu dala četri golferi, viens no kuriem ir arī "Ozo" laukumā spēlējušais zviedrs Alexander Noren.

Pagaidām trešajā desmitā un tālāk ir turnīra lielākas zvaigznes Sergio Garcia un Colin Montgomerie (abi -2 zem PAR), kā arī trīskārt "Dubai Desert Classic" uzvarējušais Ernie Els (-1 zem PAR).

Daļai golferu otrā raunda starts vēl paredzēts piektdien vakarā, un var gadīties, ka dažiem tas brīdis pienāks tikai sestdienas rītā.

Pēdējās izmaiņas , 30.01.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē