Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

PGA rekords -20 zem PAR divās dienās

Kalifornijā notiekošajā "Bob Hope Classic" turnīrā sasniegts jauns ASV PGA tūres rekords - divu pirmo kārtu summā Pat Perez nospēlēja ar -20 zem PAR, jeb 124 sitieniem. Divās dienās Perez dabūja tikai vienu bugiju, taču līdz karjerā pirmajai uzvarai tūrē ASV veterānam vēl tālu, jo laureātus turnīrā ar 5,1 miljonu dolāru balvu fondu nosaka piecu kārtu izspēlē.

Pirmajās divās kārtās Perez rēķinā bija 19 bērdiji un īgls. Otrajā raundā viņam izdevās fantastisks starts - pieci bērdiji jau pirmajās astoņās bedrītēs. Līderu grupā Perez par diviem sitieniem apsteidz savu tautieti Briny Baird, kam otrajā kārtā sasniegto -9 zem PAR veicināja arī hole in one.

Perez ASV PGA tūrē spēlē septiņus gadus, bet ne reizi vēl nav uzvarējis. Pēc brīnumainā starta Perez sprieda, ka tik veiksmīgi nospēlēt viņam palīdzējušas nesenās precības.

"Visi, kas apprecas, uzvar," viņš teica. "Paul Casey apprecējās dienu pēc pagājušajā nedēļā gūtās uzvaras. Jason Gore apprecējās - uzvarēja, Rory Sabbatini - arī uzvarēja. Nolēmu pārbaudīt. Ja nenostrādās, vienmēr varēšu izšķirties," smējās 32 gadus vecais līderis. "Manas sievas vārds ir Athena - grieķu kara dieviete. Un tas simtprocentīgi atbilst patiesībai."

Līdz šim labākais rezultāts pēc pirmajām divām kārtām ASV PGA tūrē bija -19 zem PAR, ko 2001. gadā "Las Vegas Classic" sasniedza amerikānis Tom Lehman.

"Bob Hope Classic" turnīrā 90 bedrītes izspēlē četros dažādos laukumos. Čempions balvā saņems 918 000 dolāru.

Pēdējās izmaiņas , 23.01.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē