Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Nūju vietā raketes

Ne viens vien Latvijas golferis arī senāk ziemas laikā bija sastopams citās sportiskās aktivitātēs, un šis gads nav nekāds izņēmums. Itin plaša golfa spēlētāju pārstāvniecība bija aizvadītās nedēļas nogalē notikušajā 1. Latvijas čempionātā raketlonā. Lai gan nosaukums šķiet ausij neierasts, šī vairāku spēļu daudzcīņa nav latviešu izdomāts sporta veids.

Lai būtu cerības uz panākumiem, raketlonā jāpieprot četras rakešu spēles - galda teniss, badmintons, skvošs un teniss. Arī tagadējie golfa spēlētāji savulaik ir bijuši aktīvi vismaz kādā no šīm spēlēm, tādēļ nepalaida garām iespēju piedalīties čempionātā, kura rīkošanā aktīvi bija iesaistījušies Zigmārs Puikevics un Mareks Nemme.

No golfa laukumos panākumus guvušajiem spēlētājiem raketlona čempionātā vislabāk veicās 2. vietu guvušajam Aleksandram Pāvulānam, kurš ir ne tikai skvoša meistars, bet pagājušajā sezonā arī tika pie balvām vairākos Salienā notikušajos golfa turnīros.

Puikevics četru rakešu meistaru cīņās ieņēma vietu uzreiz aiz pirmā desmitnieka, bet labāko duci noslēdza Voldemārs Lejiņš. Rezultātu tabulas vidusdaļā atrodams arī Andra Keisela un Nemmes vārds.

Golferu citu aktivitāšu apskatā pagājušajā nedēļā vēl jāpiemin Svens Marks, kurš guva 2. vietu Latvijas kausa izcīņas kalnu slēpošanā 1. posmā supergigantā, uzvarētājam zaudējot tikai sekundes sešas simtdaļas.

Pēdējās izmaiņas , 13.01.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē