Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Gada labākajiem balvas

Ar savu laureātu apbalvošanu gadu noslēdza Rīgas golfa skola, un sezonas rezultāti bija priecējoši gan bērniem, gan viņu atbalstītājiem. RGS balvas dalīja vairākās vecuma grupās, bet pieredzējušāko skolnieku konkurencē par RGS labākajiem atzina Montu Sokolovsku un Svenu Ermansonu.

Nosakot RGS sezonas labākos, ņēma vērā rezultātus iekšējā piecu posmu "Balta Golfa tūrē", sezonas pirmajās sacensībās, Latvijas junioru čempionātā un trenera vērtējumu par spēlētāja izaugsmi.

"Balta Golfa tūrē" varēja nopelnīja sponsora "Tūrisma aģentūras Balta" galveno balvu - golfa ceļojumu uz Turciju. Pirms gada "Balta Golfa tūres" laureāti viesojās Ēģiptē.

Par lielāko izaugsmi gada laikā (HCP no 21,0 uz 10,4, Latvijas junioru čempiona tituls 13-15 gadu vecuma grupā) un uzvaru sezonas kopvērtējumā ceļojumu uz Turciju nopelnīja Svens Ermansons. Citiem laureātiem arī būs iespēja pievienoties, un daļu izdevumu segs RGS sponsori LMT un "Belokon Holdings".

RGS pateicas par atbalstu vecākiem, sponsoriem LMT un "Belokon Holdings", īpaši OZO laukumam un ikvienam golferim, kurš jauno talantu labad reizēm piecieta mazliet skaļāku atmosfēru nekā prasa golfa etiķete.

RGS sezonas labākie:

Līdz 8 gadiem: Marija Jučmane un Toms Zalāns

9-10 gadi: Paula Martinsone un Alberts Broders

11-12 gadi: Alise Burkāne un Roberts Vanags

13-18 gadi: Monta Sokolovska un Svens Ermansons

Iesācēju grupā (1., 2. un 3.vieta):

Dāvis Tunsts, Artūrs Ņikitins un Reinis Budreiko (iesācējiem līdz 7 gadiem)

Tomass Stripinis, Daniela Kursīte un Agris Grīnbergs (iesācējiem 8-9 gadu vecumā)

RGS 2008. gadā:

Latvijas junioru izlasē trenējas jau trīs audzēkņi - Roberts un Rihards Tiļuki un Elīza Vilde; sezonas izskaņā kandidātu sarakstā iekļuva arī Monta Sokolovska.

Junioru pavasara tūres sacensību sērijā, kur junioru izlases dalībniekiem pievienojās talantīgākie kandidāti, RGS pārstāvēja 10 dalībnieku.

Elīza Vilde Latvijas meiteņu komandas sastāvā spēlēja Eiropas meiteņu komandu sacensībās Skotijā; guva 5.vietu LMT Latvijas Amatieru čempionātā un 6.vietu "Hansabanka Latvian Open"; piedalījās Fairhaven Junior Open Anglijā

Elīza Vilde un Roberts Vanags pārstāvēja Latviju "The Junior Open" sacensībās Anglijā

Roberts Tiļuks guva 6.vietu "Hansabanka Latvian Open" un startēja Latvijas-Lietuvas mačsacīkstē

Rihards Tiļuks piedalījās "European Young Masters" turnīrā Francijā

Labākie skolas audzēkņi (HCP<18) piedalījās sacensībās Igaunijā

RGS audzēkņi izcīnīja četrus Latvijas junioru čempionu titulus, vēl 14 spēlētāji ierindojās godalgotās vietās.  Vairāk nekā 80 audzēkņu piedalījās RGS rīkotajās sacensībās. Vairāk nekā 45 audzēkņu bija brīvprātigie LGF rīkotajās sacensībās.

Pēdējās izmaiņas , 02.01.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē