Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Broders kāpj augstāk

Junioru "Orange Bowl" priekšpēdējā kārta Floridā beidzot veiksmīgāka bija Kārlim Broderam, kurš būtiski pozīcijas rezultātu tabulā gan neuzlaboja, taču patīkamāks rezultāts, cerams, iedvesmos jauniem sasniegumiem. Trešo raundu labāk nekā iepriekšējās kārtas nospēlēja arī Krista Puisīte.

Priekšpēdējā kārtā Broders finišēja ar 72 sitieniem (+2 virs PAR). Lai arī kopējais rezultāts +19 virs PAR ļāva pakāpties tikai no dalītas 55. vietas uz dalītu 49. pozīciju, skats uz dzīvi nu jau tomēr ir pavisam cits. Trešajā kārtā Broderam bija pieci bērdiji (arī trīs bugiji), taču itin idillisko ainu rezultātu kartiņā izpostīja septiņi sitieni 8. bedrītē (PAR 3).

Līderis pirms pēdējās kārtas joprojām ir anglis Stiggy Hodgson ar kopējo rezultātu -9 zem PAR.

Savukārt Puisīte nospēlēja ar 76 sitieniem (+6 virs PAR), un Latvijas amatieru čempiones vieta rezultātu tabulā gandrīz nemainījās. Ar kopējo rezultātu +22 virs PAR Krista ieņem 24. vietu.

Ar summā panākto -3 zem PAR no līderpozīcijām neatkāpjas ASV golfere Kristina Wong, kura ir viena no trijām spēlētājām, kas turas mīnusos pret "Biltmore Golf Course".

Junioru “Orange Bowl” rezultāti pēc trešās kārtas (juniori): http://www.golfstatresults.com//public/leaderboards/player/static/player1411.html 

Junioru “Orange Bowl” rezultāti pēc trešās kārtas (juniores): http://www.golfstatresults.com/public/leaderboards/player/static/player1412.html 

Pēdējās izmaiņas , 30.12.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē