Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Komanda uz Slovēniju

Pirms domāt par startu pasaules čempionātā, kungu komandai sezonas pirmais starptautiskais pārbaudījums ir paredzēts jūlija pirmajā pusē Slovēnijā Eiropas Golfa asociācijas (EGA) Izaicinājuma balvas izcīņā.

Paredzams, ka iekļūšanai komandā kvalifikācijas maču pirmā daļa būs „LMT Open”, kas notiks sestdien (3.jūnijā). Tie, kas uzskatīs sevi par reāliem pretendentiem uz sešinieku, atlasi turpinās nākamajā dienā, izspēlējot vēl vienu kārtu no baltajiem tee.

Summējot abās dienās sasniegtos rezultātus, viss arī kļūs skaidrs.

Ja startam rudenī pasaules čempionātā ir domas-cerības uz kāda atbalstītāja piesaistīšanu, tad līdzdalība EGA Izaicinājuma balvas izcīņā pilnībā balstīsies uz pašfinansēšanās principiem.

EGA Izaicinājuma balva, kas pulcē Eiropas golfa otrā ešelona valstis, notiks 6.-8. jūlijā Slovēnijas ziemeļaustrumos „Ptuj Golf Club”.

Startam turnīrā ir pieteikušās 11 valstis, tostarp arī kaimiņi igauņi. EGA Izaicinājuma balvas izcīņa notiek ik pēc diviem gadiem. Iepriekšējā reizē Polijā latvieši noslēdza gan pirmo desmitnieku, gan rezultātu tabulu kopumā.

EGA Izaicinājuma kausa dalībnieki:

Beļģija, Čehija, Grieķija, Horvātija, Igaunija, Latvija, Polija, Slovākija, Slovēnija, Turcija, Ungārija.

Pēdējās izmaiņas , 21.04.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē