Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Golfa kanāls arī Latvijā

Beidzot gandarījumu gūs tie golferi, kas nu jau krietni pasen pēc golfa kanāla pazušanas savu tālrāžu ekrānos velti centās saukt pie kārtības „Viasat” darbiniekus. Sākot ar 7. janvāri, Ziemeļvalstīs veidotais „Viasat Golf” būs redzams arī Baltijas valstīs, tātad sekot notikumiem pasaulē populāros turnīros kļūs daudz vienkāršāk.

Janvāra pirmajā nedēļā mainīsies visa Latvijā redzamā „Viasat” sporta kanālu struktūra. Darbu sāks jauns kanāls „Viasat Sport Baltic”, tajā pat laikā izslēdzot no spēles pašlaik redzamos „Viasat Sport 2” un „Viasat Sport 3”.

Savukārt „Viasat Golf” būs atsevišķs kanāls, kas netiks iekļauts „Viasat Sport Baltic”. Sākotnēji „Viasat Golf” būs redzams „Viasat” satelīttelevīzijas abonentiem, golfs.lv pastāstīja sabiedrisko attiecību kompānijā, kas pauž „Viasat” viedokli.

Nākotnes plānos „Viasat Golf” paredz iekļūšanu arī kabeļtelevīziju programmās, taču šis process ir atkarīgs no sarunām ar operatoriem, tādēļ izteikt kādas konkrētam laikam piesaistītas prognozes pašlaik tāpat vēl ir priekšlaicīgi.

Savukārt „Viasat Sport Baltic” sola solīdu programmu citos sporta veidos - futbola Čempionu līgu, pasaules hokeja čempionātu, basketbola Eirolīgu, ATP tenisu, kā arī nozīmīgākos nacionāla mēroga sporta notikumus. Katrai Baltijas valstij būšot nodrošināti vietējo sporta ekspertu komentāri.

„Viasat Golf” ir vienīgais specializētais golfa kanāls Ziemeļeiropā ar gadā vairāk nekā 1400 stundu tiešraidēm no PGA Eiropas un ASV tūrēm, kā arī Ryder kausa izcīņas un citām sacensībām.

Pēdējās izmaiņas , 16.12.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē