Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Wie teicamas sekmes "skolā"

Par golfa brīnumu pirms kāda laika dēvētā Michelle Wie nekur nav pazudusi, tiesa, par vietu zem LPGA saules 19 gadus vecajai korejiešu izcelsmes amerikānietei tagad jācīnās kvalifikācijas "skolā". Dažādās iepriekš piedzīvotās likstas nav mazinājušas Wie apnēmību, ko apliecina kvalifikācijas turnīra otrajā kārtā iespētais -7 zem PAR rezultāts.

Turnīrā, kas Floridā notiek "LPGA International" laukumos, Wie jāiekļūst labāko divdesmitniekā, lai iegūtu ceļazīmi uz LPGA tūri. Pēc otrās kārtas viņa ar -10 zem PAR ir dalītās līderpozīcijās ar japānieti Shisho Oyama. Turnīrā jāizspēlē piecas kārtas, tātad 90 bedrītes divos laukumos.

Pirmajā dienā Wie sarežģītākajā "Legends" laukumā nospēlēja ar -3 zem PAR atbilstošiem 69 sitieniem un dalīja 6. vietu. Nākamā kārta jau tika spēlēta "Champions" laukumā.

Wie 13 gadu vecumā kļuva par jaunāko spēlētāju, kas pārvarējusi katu LPGA turnīrā. Tas notika 2003. gadā, taču vēlāk pēc daudzsološa sākuma sekoja plaukstas locītavas savainojums, un šī sezona Wie nesa lielu vilšanos. Startējot deviņos LPGA turnīros, Wie trijos mačos nepārvarēja katu, un vēl vienās sacensībās tika diskvalificēta.

Pēdējās izmaiņas , 05.12.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē