Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Lasi jauno "Golfs.lv"

Ja diena tik ļoti saraujas, ka pat atteikšanās no darba neļauj mierīgi izspēlēt 18 bedrītes, ir pienākusi ziema. Visnekļūdīgāk to var noteikt pēc „Golfs.lv” numura iznākšanas – nule kā klajā nācis novembra/decembra apvienotais izdevums, kur lielajā intervijā Jānis un Dace Krauļi stāsta par to, kā atraduši savu spēli, un tajā palikuši.

Rudenī golferu domas piesaistīja notikumi Austrālijā, kur Latvijas komandas startēja pasaules amatieru komandu čempionātā. Šoreiz īpaši iepriecināja meitenes, un Latvijas delegācijas vadītāja Santa Puče atskatās uz komandu piedzīvojumiem Adelaides laukumos.

Raugoties uz pasauli ar plašāku vērienu, nevar nepamanīt notikumus Ryder kausa izcīņā, kur savus līdzjutējus pēc ilgiem laikiem iepriecināja amerikāņi. Lasiet, kā notikumi „Valhalla Golf Club”, iespējams, paglāba no ieslīgšanas rutīnā pasaules izcilāko komandu turnīru.

Par tālāk no Latvijas piedzīvotiem patīkamiem pārsteigumiem stāsta Juris Binde, kurš Viļņa Baltiņa seniora kompānijā šovasar iepazina Ķīnu, un guva patiesu gandarījumu gan golfa laukumos, gan ārpus tiem. Savukārt Jānis Jarāns nespēja pretoties kārdinājumam noskaidrot, kas tas tāds jarandance, un, lai to izzinātu, pēc nāves uz "Indrānu" skatuves nonāca Bali salā.

Lai gan zāle vēl šķiet itin zaļa, tuvojoties Ziemassvētku laikam arvien vairāk golferu domā, ko vislabprātāk ieraudzītu dāvanu maisā. Ja citi neprotas, kādu lielisku golfisku dāvanu var taču pagādāt sev arī pats.

Jauns dizains, stabilas stabilas vērtības un neviltotas emocijas – arvien tavs „Golfs.lv”.

Pēdējās izmaiņas , 01.12.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē