Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Annika priekšpēdējais izgājiens

Profesionālās golferes karjerā priekšpēdējo turnīru piektdien uzsāks nesenā pasaules rangu līdere Annika Sorenstam, „Lexus” kausa izcīņā pulcējot ap sevi Pārējās pasaules komandu. Turnīrā Singapūrā cīnīsies arī Natālija Gulbe, kam pirmajos foursomes mačos partnere būs šosezon veiksmīgi spēlējusī norvēģiete Suzann Pettersen.

Pēc Āzijas un Pārējās pasaules komandu cīņas par „Lexus” kausu Sorenstam atliks vairs tikai decembrī uzspēlēt „Dubai Ladies Masters”, un viņas profesionāles karjera būs galā. Turklāt „Lexus” kausa izcīņa ir sezonas pēdējās sacensības, kas notiek LPGA pārraudzībā.

„Lexus” kausa ieguvējas noteiks „Singapore Island Country Club”, un sacensību formāts ir līdzīgs Ryder kausa turnīram. Katrā komandā spēlē 12 golferes, turklāt Pārējās pasaules kapteines Sorenstam rīcībā ir sešas spožākās zvaigznes no pasaules ranga pirmā desmitnieka.

Savukārt Pārējās pasaules komanda nemaz nav tik raiba, jo astoņas dalībnieces pārstāv Dienvidkoreju, viņu vidū arī kapteine Se Ri Pak.

Sorenstam priecājas par iespēju uzspēlēt match-play formātā, kas dāmām nemaz negadoties tik bieži. „Tas ir jautrs formāts – viss kas var notikt, jo šāda spēle ir agresīvāka. Man tas patīk,” viņa teica.

Pirmajā kārtā Gulbi un Pettersen gaida cīņa ar gada lielākās sensācijas autori Yani Tseng – savā LPGA debijas sezonā 19 gadus vecā taivāniete uzvarēja LPGA čempionātā un guva otro vietu „British Open”.

„Lexus” kausa komandu pāri pirmajām foursomes spēlēm

Helen Alfredsson (Zviedrija)/Cristina Kim (ASV) - Park In-Bee/Kim Song-Hee (Dienvidkoreja)

Cristie Kerr (ASV)/Karen Stupples (Anglija) - Sarah Lee/Choi Na-Yeon (Dienvidkoreja)

Suzann Pettersen (Norvēģija)/Natālija Gulbe (ASV) - Yani Tseng (Taivāna)/Lee Seon-Hwa (Dienvidkoreja)

Paula Creamer/Nicole Castrale (ASV) - Se Ri Pak/Ji Eun-Hee (Dienvidkoreja)

Angela Stanford (ASV)/Annika Sorenstam (Zviedrija) - Candie Kung (Taivāna)/Jang Jeong (Dienvidkoreja)

Katherine Hull/Nikki Campbell (Austrālija) - Mayumi Shimomura/Namika Omata (Japāna)

Pēdējās izmaiņas , 27.11.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē