Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

GM atsakās no Woods

Grūtībās nonākusī ASV autobūves industrija vairs nevar atļauties tādas zvaigznes kā Tiger Woods. "General Motors" pēc abpusējas vienošanās ar 14 "Major" turnīru čempionu pārtrauca sadarbības līgumu, kam bija jābeidzas tikai 2009. gada sezonas noslēgumā.

Pēc sponsoru līguma Woods ik gadu no "General Motors" pienācās septiņi miljoni dolāru. Situācijā, kad GM prasa ASV valdībai 25 miljardu dolāru stuti, kas palīdzētu izvairīties no tūkstošiem darbavietu likvidēšanas, sadarbība ar profesionālā golfa pirmo numuru tika atzīta par otršķirīgu pasākumu.

Woods ir redzēts GM reklāmās, it īpaši popularizējot "Buick" zīmolu Ķīnā, Kanādā un ASV. Viņš arī tradicionāli piedalījies PGA turnīros, ko sponsorē GM vai kāds no tā zīmoliem. Kopš 1999. gada uz Woods somas bija lasāms "Buick" vārds. Tik ilgi kopā ar Woods ir bijis vēl tikai viens sponsors "Titleist".

Kamēr autoindustrijā prāto, kā tikt pie naudas, Woods turpina dziedēt ceļgalu un kopā ar sievu Elin gaida ģimenē otro bērnu, kam pasaulē jānāk ziemas otrajā pusē.

Pēdējās izmaiņas , 26.11.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē