Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Sorenstam karjera var beigties aiz kata

Dalība karjerā pēdējā individuālajā LPGA turnīrā Zviedrijas zvaigznei Annika Sorenstam var beigties jau pēc otrās kārtas. Pirmās 18 bedrītes sezonas noslēguma ADT čempionātā Sorenstam nospēlēja ar +2 virs PAR atbilstošiem 74 sitieniem, bet vadībā nebūt ne negaidīti izvirzījās austrāliete Katherine Hull.

ADT sezonas noslēguma turnīrā spēlē tikai 32 golferes, no kurām pēc otrās kārtas paliks 16 spēlētājas. Sorenstam pēc pirmās sacensību dienas dala 23. vietu. Vēl pieticīgāk turnīru Floridā, "Trump International Golf Club", sāka pasaules ranga līdere meksikāniete Lorena Ochoa, kas ar +3 virs PAR dala 26. vietu.

Sorenstam karjerā ir uzvarējusi četros ADT čempionātos, un "Trump International Golf Club" ir viņas iemīļots laukums.

Taču Sorenstam ne reizi nav tikusi līdz ADT čempionāta pēdējai kārtai, kopš turnīrā ieviests divkāršs kats un rezultātu dzēšana. Pēc otrās kārtas 16 labākās golferes cīņu turpinās no nulles, pretendējot uz astoņām vietām fināla kārtā. Svētdien spēle atkal turpināsies no nulles, lai noskaidrotu turnīra uzvarētāju, kas saņems miljona dolāru galveno balvu.

Pēc Sorenstam teiktā šādam spēles formātam nav iespējams kā īpaši trenēties - vienkārši jārāda sava labākā spēle.

Savukārt Hull pēdējos trijos mēnešos ar savu spēli ir piesaistījusi apskatnieku uzmanību, taču paradoksālā kārtā pagaidām vairāk tiek aprakstīta situācija pretējā rezultātu tabulas galā. Līdzās spožāko zvaigžņu neveiksmēm pašreizējā "US Open" čempione Inbee Park izstājās pēc +13 pirmajās 14 bedrītēs, bet pirms gada "US Open" uzvarējusī Cristie Kerr dala 29. vietu.

Pēdējās izmaiņas , 21.11.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē