Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Annika ielūdz Natāliju

Karjerā pēdējo LPGA turnīru Annika Sorenstam izvēlējusies pavadīt Natālijas Gulbes sabiedrībā. Gatavojoties jaunnedēļ Singapūrā paredzētajai „Lexus” kausa izcīņai, kas risinās Ryder kausam līdzīgā formātā, Sorenstam kā Pārējās pasaules komandas kapteine Gulbi iekļāva pašas aicināto spēlētāju sarakstā.

„Lexus” kausa izcīņa rit match-play formātā, Āzijas komandai sacenšoties ar Pārējās pasaules golferēm. Aziātes ir uzvarējušas divos pēdējos turnīros pēc kārtas, taču Sorenstam cer, ka šoreiz „Singapore Island Country Club” viss notiks savādāk.

Līdzās Gulbei kapteines uzaicinājumu izpelnījās arī Nicole Castrale. „Viņas abas labi pastiprinās komandu,” teica Sorenstam. „Esmu ļoti apmierināta ar savām 11 komandas biedrenēm un domāju, ka šogad Āzijas komandu sagaida nopietns izaicinājums.”

Nokomplektēt labi sabalansētu komandu vienmēr ir grūts uzdevums, taču šogad tas varētu būt izdevies, uzskata Sorenstam. Astoņas vietas „Lexus” kausa komandās automātiski pienākas pēc vietām oficiālajās naudas listēs un pasaules rangā, pa divām dalībniecēm izvēlas spēlējošās kapteines, bet pa vienai spēlētājai katrā komandā ieceļ turnīra sponsori.

Ar Sorenstam Pārējās pasaules kapteines lomā šī komanda uzvarēja pirmajā „Lexus” kausa izcīņā 2005. gadā. Āzijas kapteine būs Se Ri Pak.

Trīs dienu turnīrs sāksies 28. novembrī.

Pēdējās izmaiņas , 19.11.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē